Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Doi frați își caută părinții din Satu Mare. Au fost adoptați de o familie din Australia

Doi frați, în vârstă de 22 de ani, din Australia, își caută părinții din Satu Mare prin intermediul paginii de Facebook The never forgotten Romania children.

Cei doi frați, Gena și Kalman au fost adoptați în urmă cu 20 de ani de o familie din Australia, iar acum își caută părinții din Satu Mare. Cei doi s-au născut în localitatea Vama și își caută părinții prin intermediul paginii de Facebook ,,Copiii niciodată uitați ai României – The never forgotten Romania children”.

,,Astăzi împlinim frumoasa vârsta de 22 de ani. Ne-am născut in localitatea Vama, jud. Satu Mare, România. Am fost adoptați în Australia, la vârsta de 2 ani și jumătate, de o familie minunată și foarte iubitoare. Numele nostru la naștere a fost BALOG GENA și fratele meu, BALOG KALMAN. Suntem în căutarea părinților noștri biologici, tata BALOG COLON și mama, LAKATOS ADELIA. Vă rugăm foarte mult să DISTRIBUIȚI și anunțul nostru, cu speranța de a ne găsi și cunoaște părinții biologici. Găsirea lor ne va aduce o imensă bucurie, mai ales în această zi, de ziua noastră, ziua în care copiii adoptați, simt mai mult ca niciodată dorința de a-și cunoaște originea și trecutul. Suntem siguri că și familia noastră se gândește astăzi la noi!! Sperăm să ajungem la ei cu acest anunț. Mulțumim tuturor care ne sunt alături și doresc a ne ajuta cu un prețios SHARE, dar și cu cele mai frumoase urări și gânduri de pe meleagurile noastre românești!”, este mesajul postat de cei doi tineri pe această pagină.

5 comentarii

  1. lakatos eminem Răspunde

    “Suntem siguri că și familia noastră se gândește astăzi la noi!! ”
    Parintii vostrii sunt tigani… ei se gandesc doar la burta lor si sa sparga manelele boxele..

  2. Helga Kisz Răspunde

    Frumos gest din partea acestor frați. Sper sa își găsească familia și sa vadă alți frați sau verisori cum trăiesc, poate asa vor face diferența cum se poate trai intro familie care muncește și în alta familie care ciordește sau cerșește. Munca nu omoară, munca înnobilează.

  3. abc Răspunde

    Iată cât contează educația. Fata dacă nu pleca probabil o vedeam deja cu 5-6 plozi după ea și strigând în Piața Someș “țighi, țighi”. Iar băiatul era cazat la zu haus. Singurul gest omenesc al părinților a fost că i-au lăsat să plece, probabil contra cost și între lacrimi de crocodil. Eu zic să nu prea insiste cu căutatul pentru că o să sufere mai mult decât un șoc cultural. Oricum felicitări părinților adoptivi, i-au crescut și educat cum trebuie.

  4. dora Răspunde

    Eu una nu i-as mai cauta..as fi recunoscatoare celor care m-au crescut.Daca-i gasesc..socul va fi mare..in rest ma abtin referitor la urmari..

  5. Mathias Rex Răspunde

    Acum cum e corect in cazul de fata din titlu? Doi frati sau frate si sora?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.