Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Doliu în Jandarmerie. Moment de reculegere pentru un coleg decedat

Jandarmii sătmăreni au păstrat, în această după-amiază, un moment de reculegere în memoria maiorului Irina Airinei din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ”Petru Rareş”, care a murit în urma unui accident produs pe trecerea de pietoni din Suceava.

,,La ora 14.22, jandarmii sătmăreni, au întrerupt activitatea pentru 1 minut și au păstrat un moment de reculegere pentru colega noastră, maior IRINA AIRINEI din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni. De asemenea pe autovehiculele aflate în misiune a fost afișată poza colegei noastre, iar personalul îmbarcat în autovehicule, a staționat la aceeași oră pentru 30 de secunde și au pornit semnalele acustice și luminoase. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, informează Jandarmeria Satu Mare.

Miercuri, Irina Airinei a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni din zona Palatului de Justiţie din municipiul Suceava. Femeia a murit la spital din cauza rănilor grave. Fetița ei, de un an și jumătate, a fost grav rănită. Medicii spun că fiica Irinei Airinei este în comă și, dacă va supraviețui, ar putea rămâne cu sechele. Şoferul vinovat de producerea accidentului este un tânăr 26 de ani care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Un comentariu

  1. unu Răspunde

    eu ori nu vad bine – dar acesti colegi jandarmi mai mult zambesc in poza decat sa simta ceva pentru colega lor plecata devreme la cele vesnice , daca nu va bine va rog frumos sa ma corectati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.