Ultima actualizare: ieri, 21:54

Locale

FOTO. Forțe proaspete în Poliție: 52 de absolvenți și-au început cariera la IPJ Satu Mare

52 de tineri care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca au intrat, de astăzi, în rândurile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

De astăzi, 5 noiembrie, 52 de tineri au intrat în rândurile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Aceștia sunt absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi ai Şcolii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Având în vedere necesitățile instituției raportate la activitatea operativă din zona de competență a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aceștia au fost repartizaţi la formaţiunile de ordine publică, rutieră și acțiuni speciale.

 

 

 

7 comentarii

 1. Militian Răspunde

  Alti corupti..tineri..proaspeti fomisti.
  Dumnezeul e sus penaliilor!
  Niste gunoaie al societatii.
  Rusine

  • Anti-militian Răspunde

   Daca pentru tine orice politist inseamna corupt si fomist atunci roaga-l pe Dumnezeu sa iti dea mai multa inteligenta sau dute la transplant. Faptul ca sunt persoane care nu merita sa poarte uniforma statului nu inseamna ca toti trebuie sa fie catalogati la fel…PS. Daca ei sunt gunoaie a societatii tu ce esti, cacatul ?! :))))))) Vai de steaua ta copile.

   • Militian Răspunde

    Am 47 de ani.
    Cu prieteni din politie.
    Nu am vazut unul care sa nu profita in plus de uniforna, la fel ca gunoaiele de la anaf….intra ina atelier….saluta….buna ziua sunt dna dnul xx de la finante politie…va rog…dupa acesta sa ai curajul sa ii cer bani!?!
    Degeaba te oftici..gunoaiele societatii.
    Asta e.
    In rest alupigus

    • avut Răspunde

     daca in 47 de ani atat ai invatat sa injuri si sa generalizezi la maxim o intreaga categorie profesionala…

 2. Lili Răspunde

  Să vedem peste doar 2 ani câți mai lucrează în Satu Mare și la ce formațiuni ..,….

  • Geo Răspunde

   În teren cu ei, nu prin birouri, la muncă !!!. E plin orașul ăsta de infractori, plin de omoruri, furturi, tâlhării, drogați, profanări de morminte, accidente, zi de zi, nu se mai poate așa ceva, este inadmisibil ce se întâmplă !!!

 3. 007 Răspunde

  Este mai mult decat necesar ca Inspectoratul Judetean de Politie SM-Sindicatele politistilor, sa se autosesizeze si sa-l actioneze in judecata, pentru calomniile postate de genul,corupti,penali,postate de -@Militian
  ,,Militian
  5 noiembrie 2018
  Alti corupti..tineri..proaspeti fomisti.
  Dumnezeul e sus penaliilor!
  Niste gunoaie al societatii.
  Rusine”
  P.S.Astept reactia I.J.P Satu Mare si a Sindicatelor politistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.