Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

FOTO. Văzut noaptea, din aer, Careiul se înfățișează în linii și culori. Imagini spectaculoase

Imagini de-a dreptul spectaculoase vin din municipiul Carei. Cei de la 3DViewPort au realizat câteva fotografii de pus în ramă cu orașul sătmărean, oraș ce are un farmec deosebit când se lasă întunericul.

Atunci când luminile pun stăpânire pe oraș, fotografiile făcute din cer, atrag atenția prin strălucire și o combinație deosebită de culori.

,,Noaptea, orașul nostru capăta un aer misterios și un farmec aparte. Vazut din văzduh, Careiul ni se înfățișează în linii și culori nebănuite”, este mesajul postat de cei de la 3DViewPort, pe pagina lor de Facebook.

Despre 3DViewPort

3D ViewPort este o extensie a societății Atlas Mapping, care a fost înființată în 2014. Atlas Mapping este o firmă tânără, care oferă servicii de topografie inginerească, cadastru general și de specialitate, fotogrammetrie UAV, modelare 3D, servicii de consultanță în domenii strâns legate de toate ramurile topografiei pe tot teritoriul României.

În centrul serviciilor oferite de 3D ViewPort stă fotografierea 360°. Domeniile principale de activitate sunt Tururile Virtuale 3D, Tururile Virtuale 360°, Modelarea 3D și Fotografierea/Filmarea Aeriană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.