Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Accident îngrozitor pe DN 19. Două persoane au decedat după un impact violent

Accident îngrozitor pe DN 19, la ieșirea din localitatea bihoreană Diosig. Două persoane și-au pierdut viața după un impact teribil.

Accidentul a avut loc în această dimineață, jurul orei 08:20, atunci când un autoturism Skoda a intrat în coliziune cu o automacara. În autoturism se aflau patru persoane, trei adulți și un copil. Impactul a fost deosebit de violent, iar șoferița și un pasager și-au pierdut viața. Un alt pasager a fost grav rănit în timp ce minorul a suferit diverse leziuni.

La fata locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul ISU Crișana, dintre care două medicale, de paramedici respectiv Terapia Intensivă Mobilă și două echipaje de la Ambulanță.

Sursa – bihon.ro

2 comentarii

  1. Ionica Pop Răspunde

    Acel loc e blestemat,au murit foarte multe persoane in accidente exact in curba aceasta,e deosebit de periculos si nimeni nu ia nicio masura !!Chiar nimeni nu e in stare sa rezolve acea portiune de drum,care mie mi se pare cu inclinatie spre exterior,contrar legilor fizicii !!Cunosc traseul si ar fi suficient loc pentru a modifica structura acelei portiuni de drum prin reducerea unghiului de curbura !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.