Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO&VIDEO. Capsulă a timpului amplasată în Odoreu. Va fi deschisă peste 100 de ani

Odorenii au participat astăzi, duminică, 25 noiembrie, la o Adunare Populară, în cadrul căreia au transmis un mesaj pentru viitor, sub forma unei fotografii. Aceasta din urmă va fi pusă într-o capsulă a timpului ce va fi deschisă peste 100 de ani.

Cetățenii din Odoreu au făcut astăzi o poză de grup ce urmează să fie pusă, pe 1 Decembrie 2018, într-o capsulă a timpului și va fi deschisă abia peste 100 de ani, mai exact în data de 1 Decembrie 2118. Capsula, cu fotografia și numele persoanelor din fotografie, se va afla la baza unui monument ce ilustrează o acvilă și momentul Marii Uniri. Aceasta va putea fi deschisă cu o cheie din bronz, pe care va fi atașată stema comunei.

,,Era frumos să descoperim și noi o capsulă a timpului și să vedem cum a fost acum 100 de ani”, a declarat primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop. Alături de poza de grup, în capsulă vor fi puse și alte documente și poze cu istoria Odoreului.

 

6 comentarii

  1. AG47 Răspunde

    Și când vor deschide peste 100 de ani capsula, vor citi mesajul ,,M.U.I.E PSD”

  2. cetatean Răspunde

    Exista o persoană care ani de zile l-a înjurat cu multă mânie pe primar, dar la poză s-a băgat! musai să se vadă! Of, câtă ipocrizie!

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Mitică Pop este un idiot!

  4. abc Răspunde

    Propun o contracapsula in care s-a se puna minunile primarului si ceva legat de problemele cu legea. Pentru posteritate.

  5. Mamaica Răspunde

    Oioioi! E inconjurat cu oameni sfinti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.