Ultima actualizare: azi, 10:55
Locale

Incendiu în curtea unei grădinițe din Satu Mare. Pompierii au intervenit

Popmierii sătmăreni au fost alertați aseară, în jurul orei 23.00, cu privire la izbucnirea unui incendiu la o magazie aparținând Grădiniței cu Program Prelungit „Guliver” Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD. La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau la două încăperi ale magaziei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga construcție. Intervenția promptă a pompierilor a contribuit la limitarea posibilelor pagube având în vedere faptul că în celelalte două încăperi se afla aparatură electronică și electrocasnică care deservește unitatea de învățământ.

În urma incendiului au ars materialele didactice, o ușă din lemn și alte materiale combustibile depozitate în două încăperi și s-au degradat parțial tavanul și acoperișul magaziei.

Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere de către o persoană fără adăpost, care a pătruns în curtea grădiniței prin escaladarea gardului.

Nu au existat victime și nici activitatea didactică nu este afectată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. Mall în valoare de 10 mil. de euro și un cartier nou de locuințe, la Satu Mare

Ceetrus România continuă dezvoltarea în Satu Mare, unde în urmă cu un an a achiziționat un teren de 7 hectare,...

Închide