Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Infractorul prins la Satu Mare a intrat cu pistolul într-o bancă. A furat 12.000 de euro

Autorul jafului armat din Spania care a fost prins ieri seară în Vama Petea a făcut ravagii într-o bancă dintr-o localitate valenciană. Totul s-a întâmplat în urmă cu șapte ani, în august 2011. Bărbatul prins în Satu Mare a acționat alături de un amic, cei doi reușind să fugă cu 12.000 de euro după ce i-au amenințat pe angajații băncii cu pistolul. 

Au intrat cu pistolul într-o bancă și au fugit cu 12.000 de euro

Doi bărbaţi înarmaţi cu pistoale au jefuit o bancă din Alzira (Comunitatea Valenciană). Infractorii l-au agresat pe unul dinte angajaţi şi au fugit cu 12.000 de euro din seifurile băncii, scria, la momentul respectiv, Las Provincias.

Atacul s-a produs la primele ore ale dimineţii, la o sucursală de pe strada Virgen del Lluch. “Cu câteva minute după ce banca şi-a deschis porţile, doi bărbaţi corpolenţi, din câte se pare români, au dat buzna înăuntru”, scrie cotidianul citat.

Martorii nu au apucat să vadă numărul maşinii cu care au fugit presupuşii români Înarmaţi cu pistoale, au cerut angajaţilor să le dea toţi banii pe care îi au în sediu. Pentru a-i obliga să facă asta, l-au lovit violent pe unul dintre angajaţi, care a avut nevoie, ulterior, de îngrijiri medicale. Odată ce şi-au primit banii ceruţi, au fugit de la faţa locului cu o maşină care îi aştepta în faţa băncii, dar pe care martorii nu au apucat să o identifice.

Unul dintre atacatori, condamnat la 5 ani de închisoare, prins ieri în Vama Petea

Joi, 01 noiembrie, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea,  județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, Cătălin A., în vârstă de 29 de ani, din județul Argeș.

Cu ocazia controlului de frontieră, polițiștii au constatat că tânărul este căutat de autoritățile spaniole, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Tânărul a fost condamnat la cinci ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de jaf armat.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

3 comentarii

  1. abc Răspunde

    Dar dacă te întâlneai cu el și îl întrebai ce face în Spania, păi lucrează în construcții. Offf, offf, altul care ne face “mândri” că suntem români.

    • Carmen Răspunde

      Poate ca intr-adevar lucreaza intre orele 8-16 in constructii,si nu ar fi mintit.Dupa aceea ,intre orele 16-8 la banci.Are mai multe locuri de “munca”.

    • Gogu din Punjab Răspunde

      @ abc-Ba chiar il injura pe Dragnea ca vrea sa modifice ”legile justitiei”,iar el ca ”diasporean” e profund jignit !! ::))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.