Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

LIVE&FOTO. Inaugurarea șantierului noului mall și cartier de la Auchan

Cea de-a doua fază a șantierul noului proiect imobiliar din zona Centrului Comercial Auchan Schopping este inaugurată, în aceste momente, în prezența primarului Kereskenyi Gabor. Compania Immochan construiește acolo un cartier cu blocuri de locuințe și extinde Hypermarketul Auchan.

Prin acest proiect se urmărește dezvoltarea urbanistică a zonei, a serviciilor oferite și implicit oferirea unor altenative de petrecere a timpului liber, segment neexploatat încă în această zonă.

La inaugurare participă primarul Kereskenyi Gabor, Ruxandra Beșe, development leader CEETRUS, Csaba Maskulik, city manager Satu Mare, Raluca Crișan, country leader CEETRUS, Leonard Pop, director hypermarket Auchan, Adrian Tureanu, director Aushopping Satu Mare.

Reamintim că Immochan a cumpărat, în Satu Mare, 7 hectare de teren cu 1,5 milioane euro, urmând să se construiască o extensie a centrului comercial Auchan.

“Am cumpărat un teren de şapte hectare la Satu Mare cu 1,5 milioane de euro, lipite de centrul comercial, unde vom face două lucruri: vom face o extensie a centrului comercial, de 10.000 mp, şi asta ne ocupă cam 2 ha, iar pe restul de cinci hectare vom face un cartier rezidenţial”, a declarat, la finalul anului trecut, Tatian Diaconu, directorul general al Immochan Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.