Ultima actualizare: azi, 00:42
Locale

Pregătiri pentru începerea lucrărilor de conservare a Hotelului Dacia

Au început pregătirile pentru începerea lucrărilor la Hotelul Dacia. Astfel, clădirea-simbol va fi restaurată și redată orașului după o lungă perioadă de prăfuire.

După aproape un deceniu de când orice lucrare de reabilitare a fost stopată, au început pregătirile pentru demararea lucrărilor de conservare a monumentului din centrul municipiului Satu Mare.

Directorul Direcției pentru Cultură Satu Mare, Zamfir Danciu a declarat că noul proprietar are intenții serioase de a reînvia Hotelul Dacia.

4 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Daca proprietarul are intentia de a reanvia hotelul , voi ati ingropat definitiv limba romana – cladirea simbol va fi restaurat si redat orasului ….. ! Ati auzit de acordul in gen , numar si caz ? Zgarie si la ureche daca pronuntati ce ati scris si tot ar fi trebuit sa va dati seama ca ceva nu-i in regula ! Bravo si voua , bun exemplu dati ! Nu-i rusine sa cititi , indiferent de varsta , ca sa va corectati !

  2. cetatean Răspunde

    Și cine are dosar PENAL pentru distrugerea acestui monument superb????!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Concert de jazz cu Sárik Péter Trio & Falusi Mariann, la Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”

Continuă seria succesului pentru Sárik Péter Trio cu albumul „Jazzkívánságműsor”! Pe acest album nou găsim muzică maghiară, formația a ales...

Închide