Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

REMANIERE. Ioana Bran pierde fotoliul de ministru

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, va pierde fotoliul de ministru al Tineretului și Sportului, în urma remanierii guvernamentale anunțată de președintele PSD Liviu Dragnea.

Surse politice au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că există câteva nume sigure pe lista remaniaţilor, dar şi miniştri care nu au emoţii pentru funcţiile lor. Conducerea PSD se va reuni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) luni, 19 noiembrie, de la ora 11.00. În şedinţa CExN, liderii PSD vor analiza un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum şi un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecărui ministru.

Lista remaniabililor este deschisă de vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării. Al doilea remaniabil este celebrul Dănuţ Andruşcă, ministrul Economiei. Lucian Șova, ministrul Transporturilor, este şi el cu un picior în afara Guvernului.

Alţi miniştri care îşi vor pierde în mod sigur mandatele sunt George Ivaşcu, ministrul Culturii, Bogdan Trif, ministrul Turismului, şi Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului.

Într-o situaţie incertă sunt vicepremierul Viorel Ştefan, dar şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

 

8 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Să-i ofere cineva un scaun.

  2. PB Răspunde

    Si ce o sa facem acum ? O sa avem sportivi supraponderali

  3. Ion ion al 2-lea Răspunde

    Lasa ca nu pierde nimic, cum nu a facut nimic la MTS nu are ce pierde! Grasul de Mulcutan va pierde , marele consilier!!!

  4. Ion Răspunde

    Ce a facut pentru sportul romanesc Ioana Bran ?. Absolut nimic . Au facut sportivii români, insa ea nimic. RUȘINE !!!

  5. Rodica Răspunde

    Vai ce pierdere! Nu stiu ce a cautat duduia asta la minister,ca a facut exact NIMIC ! Da nu-i bai, s-o gasi un loc si pentru ea, o avea grija nea Livache!

  6. Lili Răspunde

    Câtă nedreptate!
    Tineretul competent și profesionist nu mai este recunoscut??

  7. Karl Răspunde

    Gata, nu mai pot. De cand am aflat stirea, doar stau pe marginea patului, mi-l strang pernuta tare la piept, ma uit in pustie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.