Ultima actualizare: azi, 12:59
Locale

Românii din Diaspora pregătesc un nou protest de 1 Decembrie

Un nou protest masiv este anunţat pentru dată de 1 Decembrie. Românii din Diaspora au anunțat că se vor întoarce în număr mare în țară pentru a-și arăta în continuare nemulțumirile față de Guvern.

Se anunță un nou miting de amploare în România.  Românii din diaspora plănuiesc un nou protest, de data aceasta de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Aceștia își pregătesc deja autoturismele cu care ar urma să defileze de Ziua Națională a României.

 

De altfel, Grupurile civice Diaspora Europeana, Vocea Diasporei, Generatia „Feisbuc” & Diaspora Romaneasca si Radio Magura s-au organizat pe Facebook pentru a promova evenimentul. ,,Venim acasa pentru a sarbatori Centenarul Marii Uniri! Facem apel, pe aceasta cale, catre toate organizatiile care vor sa participe la intalnire, sa ni se alature”.

Pe lângă românii plecați în străinătate, comunitățile civice #Corupția Ucide și #Rezistența anunță și ei un amplu miting antiguvernamental în Piața Victoriei pe 1 Decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Guvernul a decis! Două orașe din Satu Mare devin stațiuni turistice de interes local

Guvernul a adoptat ieri Hotărârea, promovată de Ministerul Turismului, pentru aprobarea atestării a 11 localităţi din România ca staţiuni turistice...

Închide