Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Scapă de toxine și celulită cu Eximia HR 77 Platinum

Când toxinele se acumulează în organism, starea de sănătate este afectată. Medicii consideră că numeroase afecțiuni sunt cauzate din cauza toxinelor, astfel se explică și senzația permanentă de oboseală. 

În ciuda dietei și exercițiilor fizice, multe persoane nu reușesc să elimine kg în plus și acumulările adipoase. Detoxifierea sau curățarea celulelor de încărcătura toxică este importantă pentru restabilirea sănătății pielii. Din cauza toxinelor, funcția celulelor este încetinită, la fel și metabolismul energetic.

La Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare se fac tratamente cu dispozitivul de nouă generație Eximia HR77 Platinum prin care:

  • Se realizează un drenaj limfatic intens
  • Se îmbunătățește micro-circulația în capilare
  • Se promovează detoxifierea și oxigenarea celulară
  • Se elimină celulita
  • Se reduce volumul de țesut adipos.

Eximia este un dispozitiv conceput pentru a scăpa de grăsimile nedorite subcutanate și de celulită. Tratamentul se aplică pe diferite zone ale corpului unde există acumulări de țesut adipos: abdomen, talie, șolduri, fese, picioare, în spatele genunchilor, brațe, antebrațe.

Eximia este “Cel mai bun aparat de slăbit din anul 2017”.

Eximia HR77 Platinum este varianta îmbunătățită la dispozitivul Eximia. Oferă rezultate mai rapide și mai bune deoarece combină perfect 5 tehnologii avansate. Eximia HR77 Platinum este o metodă sigură, eficientă, de descopunere a grăsimilor și de eliminarea lor din organism prin metabolism. Cu acest tratament se realizează și un proces excelent de detoxifiere și de restabilire a vitalității pielii.

Cu minim 6 ședințe de tratament cu Eximia HR77 Platinum se reduce celulita cu până la 95%.

Eximia HR77 Platinum reprezintă o adevărată inovație în domeniul frumuseții. La salon se aplică programul All in One (care este preferat de multe vedete) și Magic 7 (cuprinde 7 ședințe de terapie super-eficiente) cu acest dispozitiv. Rezultatele sunt excepționale: se elimină celulita și se reduce volumul de grăsime pe zona de tratament.

Este suficient o singură ședință de terapie cu acest dispozitiv, astfel:

  • Se reduce circumferința taliei cu 1-5 cm
  • Se reduce circumferința picioarelor sau a brațelor cu cca. 4 cm, cumulat.

Eximia este o soluție perfectă pentru reducerea colăceilor din zona taliei, eliminarea aspectului de coajă de portocală, restabilirea elasticității și fermității pielii cu până la 80%. Tratamentele nu produc durere, sunt non-invazive.

Te invităm la Salonul de înfrumuseare Pearl Beauty Center pentru a încerca tratamentul cu Eximia HR77 Platinum. Vei vedea că oferă rezultate excepționale în reducerea celulitei și a țesutului adipos subcutanat. Eximia distruge nodulii de celulită și crește calitatea fibrelor de elastină și colagen din piele, astfel reface elasticitatea pielii pe zona de tratament.

Acum nu mai ai nevoie de operația de liposucție pentru că dispozitivul Eximia HR77 Platinum te ajută să obții o liposucție non-chirurgicală, fără durere, fără anestezie și fără efecte secundare.

Programarea la salon este gratuită. Se oferă cadou un catalog cu produse, servicii și prețuri.

Pentru mai multe informații ne poți urmări și pe pagina de Facebook și pe site.

Te poți abona și prin sms pe site pentru a putea afla imediat ofertele și promoțiile care se fac în mod frecvent la salon. Clienții fideli primesc reduceri substanțiale.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282.

Un comentariu

  1. Thanh Răspunde

    I would like to buy Cosmastic of Eximia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.