Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Senatorul sătmărean Gabriel Leș ar putea reveni la Ministerul Apărării

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș este foarte aproape de a reveni în fruntea Ministerului Apărării Naționale, în urma demisiei lui Mihai Fifor.

Surse politice au declarat, pentru știripsurse.ro, că o variantă de lucru luată în calcul, în ceea ce privește remanierea Cabinetului Dăncilă este ca Gabriel Leș, fost ministru al Apărării în Guvernul Grindeanu, să preia portofoliul de la Mihai Fifor, care și-a dat astăzi demisia.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, și-a dat demisia din Guvern, înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Acesta a spus că vrea să se implice în activitatea de partid.

 

10 comentarii

  1. Tökös Dönci Răspunde

    Beszarok…

  2. Robu' Răspunde

    Adica, pe pocait, odata l-au remaniat, de bun ce era ca ministru, si acum l-au “reevaluat” ca pe vremea lui Base?! Deci ceva ce nu a fost bun odata, e bun a doua oara?! No’ nu-i bai ca daca ajunge, apuca sa rezolve toate surioarele si fratiorii din trib, in functii, c-or mai fi ramas cativa pe dinafara!

  3. dr storm Răspunde

    sa va spun eu ce am auzit din surse sigure , la ultima intilnire de la biserica penticostala de pe cosbuc sa facut o cheta pentru a trimite bani in contu -l psd care s-au depus sambata sau a plecat les personal la bucuresti cu banii, si duminica seara sa decis reinstalarea lui in functia de min al apararii, desi idiotul asta nu are nimic de a face cu apararea si mapn-ul, deci o functie ocupata cu bani stransi de fraerii de pocaiti. pacat pt ca erau oameni capabili pentru aceasta functie!

  4. Un om Răspunde

    Pun un om care nu are de a face cu armata deloc.

  5. Zsenik Răspunde

    Da’ proasta cealalta, ce treaba avea cu sportul?!

  6. El greco Răspunde

    Pai tocmai ca sunt 2 prosti, deci perfecți pentru guvernul Dancila! Care este mama prostiei! Românie, ce ai ajuns???

  7. Gheorghe Răspunde

    Poate-mi arătați vreunul din ministri actuali (sau trecuți )care sunt specializați în domeniul în care au fost numiti sau sunt cei mai buni un domeniul în care s-au pregătit ori au profesat.Chear aici e buba ca în politica ești numit….Nu este nevoie sa fii cel mai bun în domeniu,ba dimpotriva parcă sunt avansate toate uscăturile. Pai dacă numești un specialist sau pe cel mai bun în domeniu mai poți sa-l manipulezi cum vrei tu șef de partid??Nu…Specialistul daca are caracter te va pune cu botul pe labe si-ți va demonstra ca ești prost și nu te pricepi degeaba ești șef de partid ales cu majoritate de voturi.Cum de a ajuns acest drac..nea marele specialist al României când nici județul în care a fost șef nu a știut sa-l conducă. ..O o o da a reusit sa facă avere de la ,,stat”ca stătu este o vaca numai buna de muls de tare toți politicienii!!!

    • cârcotaş Răspunde

      Gheo,le zici bine.Mai hai pe-aici.

    • Rodica Răspunde

      Competentele si pregatirea (ca sa nu mai zic de moralitate) sunt principiile de baza la ….numirea unor ministri ! Cred ca ti-ai raspuns singur la intrebari !

  8. Adrian Cozma Răspunde

    Un ratat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.