Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Tehnic Asist a intrat în insolvenţă. Plata datoriilor, amânată pentru 2019

Tehnic Asist, firma care a câştigat foarte multe contracte de lucrări în judeţul Satu Mare, a intrat în insolvenţă. După ce au fost întârziate mai multe plăţi, iar unele firme au ameninţat cu procese, conducerea firmei a decis să ceară intrarea în insolvenţă, astfel încât să fie implementat un plan de redresare. În acest sens, multe din firmele care au de recuperat bani de la Tehnic Asist, îşi vor primi banii, în 2019.

Magistrații Tribunalului Botoșani au aprobat cererea administratorului Daniela Vlas și au desemnat administrator firma Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL.

Judecătorii i-au cerut Danielei Vlas, soția afaceristului Mirel Vlas, să depună toate actele din care să rezulte ce avere personală are.

Decizia magistraților Tribunalului Botoșani: Admite cererea formulată de debitoarea soc. Tehnic Asist SRL, având ca obiect deschiderea procedurii generale a insolvenţei. Desemnează administrator judiciar provizoriu practicianul în insolvenţă Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL. Stabileşte în sarcina debitoarei obligaţia de a pune la dispoziţia administratorului judiciar toate documentele informaţiile cerute cu privire la activitatea și averea debitoarei, precum şi lista cuprinzând plăţile efectuate în ultimele 6 luni anterioare deschiderii procedurii şi transferurilor patrimoniale efectuate în cei 2 ani anteriori deschiderii procedurii”.

Tehnic Asist are peste 16o de angajaţi în țară, mulți dintre ei fiind în județul Satu Mare. Firma adus inclusiv muncitori din străinătate. În 2017 Tehnic Asist a avut o cifră de afaceri de peste 113 milioane de lei,  şi un profit de peste trei milioane de lei.

În judeţul Satu Mare există mia multe firme care au de încasat bani de la Tehnic Asist. Acestea au primit bilete la ordin cu date ce expiră în 2019. Firma are însă la rândul ei de recuperat bani de la stat.

5 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Normal, dacă nu mai poate căpuși județul!

  2. S.M. Răspunde

    Am belitoo rău de tot, rămâne Autostrada CODRULUI drumu prafului

  3. Ion Răspunde

    Insolventa e cand esti in aer si nu ai cum sa te redresezi. Daca ei au de primit bani atunci se reesaloneaza plata datoriilor si pana la urma se rezolva. N-ar strica sa fim mai atenti la formulele folosite ca bizonul nu stie multe si uite, a inceput sa behaie ca nu se mai lucreaza pe drumurile patriei…

  4. mae Răspunde

    acest smecher de Vlas sia organizat totul frumos,lucreaza pe alta firma ,si acum a dat o gramada de tepe,si el merge mai departe si alti sint in faliment nu el,ce merita acest om ?,in ce tara traim ce legi avem unde am ajuns,(el sa plimba cu avion si cica e in faliment ar trebui sa i se confiste tot ce are dar tot,hotul.

  5. Adrian Cozma Răspunde

    Mircea Govor, gunoiule! Nu ai furat destul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.