Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

VIDEO. Călăreţii sătmăreni au ajuns la Hida. Primiţi cu aplauze

După o zi întreagă în care au călătorit în ploaie, călăreţii sătmăreni care pleacă spre Alba iulia, în frunte cu consilierul judeţean Adrian Cozma, au ajuns în comuna Hida.

Ei au fost primiţi de către primarul din localitate, a ţinut să îi felicite, cu atât mai mult cu cât au călărit în condiţii meteo foarte grele, şi le-a înmânat un drapel din localitate pentru a-l duce la Alba Iulia.

“Chiar nu mai contează că ma avut parte de condiii meteo mai puţin favorabile. Până la urmă acţiunea noastră patriotică pentru care am înţeles să pornim din Satu Mare, din Ardud, spre Alba Iulia, ne face mai puternici, ne face să ne simţim cu adevărat români. Ne bucurăm atunci când suntem întâmpinaţi de români adevăraţi”, a spus Adrian Cozma, la Hida.

Traseul călăreţilor sătmăreni trece prin Cehu Silvaniei, Hida, Gilău, Râmeți, iar în ziua de 1 Decembrie, delegația sătmăreană va ajunge la Alba Iulia spre a aduce un pios omagiu luptei și jertfei eroilor neamului românesc, pentru împlinirea celui mai fierbinte vis al tuturor românilor din cele patru zări.

Un comentariu

  1. Om Răspunde

    Super. Bravo !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.