Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

A început construcția celui de-al patrulea pod!

În cadrul conferinței de presă în care și-a prezentat realizările din 2018, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a vorbit și despre varianta de ocolire a municipiului Satu Mare.

Kereskenyi a declarat că lucrările la centura Sătmarului continuă în ritm susținut și a început deja construcția celui de-al patrulea pod peste Someș, ce va fi construit în zona Hotelului Dana și va fi cuprins în noua centură.

Din cei aproape 20 de km ai centurii, 14 km vor fi la profil de două benzi pe sens și separator median, iar restul vor avea o singură bandă pe sens. Proiectul mai cuprinde două noduri rutiere denivelate și un pod peste râul Someș în lungime de 650 m.

Termenul de execuție este de 18 luni, dar o estimare realistă pentru finalizarea șantierului este trimestrul IV al anului 2020, din cauza volumului mare de muncă și a complexității lucrărilor rămase.

De asemenea, primarul a mai spus că, dacă totul decurge normal, la începutul semstrului doi din 2019 ar putea fi semnat contractul cu executantul pentru începerea lucrărilor și la cel de-al treilea pod peste Someș, ce va fi construit în zona Ștrandului.

7 comentarii

  1. Aha Răspunde

    Ce al 4-lea ?! Imbecili cu sau fara diploma , dupa 2 vine 3 si apoi 4 ! Daca podul centurii va fi primul gata , va fi podul al 3-lea toata ziua , nu al 4-lea !

  2. Tom și Jerry Răspunde

    Si al 3 lea unde este

  3. Garuboz Răspunde

    Ce esti rau Tomita este greu s-a numeri pana la cinci ,s-a fim indulgenti s-e mai incurca omul ca deh aritmetica bato vina.

  4. Driver Răspunde

    Da unde este sl 3 lea!!
    Sunteti niste idioti!!

  5. x-ulescu Răspunde

    Al treilea pod o sa fie primul terminat dupa astea doua care sunt deja …cand o sa fie gata ?… pai calculati
    cat a durat sa fie gata podu de la Moftin + cat a durat sa fie gata podu de pe centura Careiului X 2 , ca pod construit peste Somes nu am cum sa compar… = cam dupa urmatoru centenar

  6. alex Răspunde

    vai vai ce comentarii….3 va fii strandului cu micro 17,iar 4 podul centurii,cam asa,acolo chiar se lucra bine,dintre voi cine a plimbat acolo,numai de curiozitate?voi cum credeti,de la o zi la alta asta schiba lumea?o randunica singur in birocratia asta nu face vara!privirea inainte!

  7. a Răspunde

    As ruga conducerea orasului sa taca. Daca se mai lauda mult cu centura, domnisoara din Teleorman, ne mai taie vreo 10 mil. euro, ca in septembrie.
    Daca primarul este destept tace si nu se mandreste cu meritele altcuiva. Dancila e periculoasa…
    O sa-l vad pe primar, carand la palinci pt fiecare banut pt podul de la strand.
    Usor cu pianul pe scari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.