Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Acțiune de amploare a Poliției în județ. Aproape 300 de amenzi și 14 permise reținute

Acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere au fost desfășurate în sfârșitul  de săptămână 7 – 9 decembrie a.c., de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, pe raza județului.

Astfel, pe parcursul sfârșitului de săptămână 7 – 9 decembrie a.c., pe lângă măsurile de menținere a ordini publice și de fluidizare a traficului rutier, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 68 000 de lei, au reținut 14 de permise de conducere și au constatat o infracțiune rutieră în flagrant.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județ în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  53 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au dispus măsura complementară de reținere a permisului de conducere în cazul a 14 conducători auto, pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 km/h, alcool și depășiri regulamentare și au ridicat 2 certificate de înmatriculare..

Iar polițiștii de ordine publică au aplicat aproximativ 60 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, în valoare de peste 11 000 de lei și 9 sancțiuni la Legea nr. 12/1990, în valoare de aproximativ 4 000 de lei, totodată ridicând în vederea confiscării peste 150 de fire de țigarete de proveniență Ucraina.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

Un comentariu

  1. Daca ti-e foame Răspunde

    “alcool și depășiri regulamentare …”. Ma duc sa vind masina !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.