Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Colinde pe Aeroportul Satu Mare. Pasagerii, întâmpinați cu mere, nuci și cozonaci

Astăzi, 20 decembrie 2018, la Aeroportul Satu Mare au răsunat colinde pentru pasagerii Wizzair de Londra.

Corala preoțească “Arhanghelii” a Maramureșului și Sătmarului, dirijată de preot Petrică Covaciu de la Biserica Sfîntul Nicolae din Baia Mare a susținut un miniconcert de colinde. Cei 14 preoți prezenți la eveniment au fost însoțiți de protopopul de Satu Mare, preot Ioan Socolan, iar vocile lor au umplut zona publică a aeroportului de vibrația colindelor și de bucuria sărbătorilor.

,,A fost, pentru noi, cei din Aeroport, un mic gest pe care l-am putut face pentru cei care nu vor petrece Crăciunul acasă – să le dăm acum, înainte de decolare, o fărâmă din frumusețea sărbătorilor de la noi și un strop de căldură sufletească”, au spus reprezentanții Aeroportului Satu Mare.

Pasagerii care au plecat de la Aeroportul Satu Mare au primit cozonaci, mere și nuci pe acorduri de colinde, iar cei care au venit au fost întâmpinați cu aceleași produse tradționale de Crăciun.

Un comentariu

  1. Ardelean Răspunde

    Da ce frumos rigips o pus directoru asta nou peste marmura…mester mare, ce mai. Si is misto pozele alea prinse in piuneze, dupa modelu de la aeroportul baia mare unde o pastorit cu atata succes de l-or luat aia la fugarit din judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.