Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

DISPERARE. O sătmăreancă şi-a vândut maşina iar acum primeşte amenzile!

O sătmăreancă apelează la ajutorul cititorilor PortalSM pentru a-l găsi pe cel la care a ajuns mașina sa, după ce a vândut-o. Disperarea este cu atât mai mare cu cât acum primeşte amenzi.

“Am vândut maşina la cineva de încredere şi nu am trecut-o de pe mine pe dansul, şi dânsul a vândut mai departe. Acum îmi vin amenzi de plătit!! Azi mi-a venit amenda pentru parcare in spate la Someşul, de 204 lei!!”, ne-a declarat sătmăreanca.

Aşadar, cei care cunosc autoturismul Ford Escort, culoarea gri, având numărul SM 91 DLS este rugat să sune la numele 0752415205 sau 004306643511964.

5 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Radiaza fa p—sta masina si ai rezolvat problema.

  2. Unu Răspunde

    Era si obligația ta ca vânzător să o transcrii stimată cucoană, nu numai a cumpăratorului. La fel ești și tu pasibilă de amendă ca și cumpărătorul. !!!

  3. andrei Răspunde

    Ce stire senzationala!
    -Ca sa o radiezi trebuie sa ai actele de pe ea la tine,te duci la primarie ca sa o stergi de pe numele tau,dar banuiesc ca nu are actele,altfel ala nu ar circula !
    -O proasta si-a vazut masina la cineva de incredere si acum pe incredere ii buna de plata :))
    -Cum ….. asta ii stire ?
    -Disperare sau prostie,pai fa tuta daca nu ai deschis ochii suporti consecintele.

  4. Ardelean Răspunde

    Pai Unu-le, daca ar avea putina minte coana ar declara furate/pierdute actele, ar cere altele si ar radia masina. Dar pt asta e misai sa ai ceva sub coafura si sa folosesti acel ceva. Asa, la cata minte are, face live-uri pe facebook, sa vada lumea cat e de prosta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.