Ultima actualizare: azi, 21:29
Locale

FOTO. Emoționant. Candele în fața magazinului Marianei Țiproc. ,,Oamenii buni mor…”

Trecerea în neființă a Marianei Țiproc a zguduit lumea culturală din Satu Mare, iar toți cei care au cunoscut-o atât de bine și care au apreciat-o pentru minunatele lucruri pe care doamna culturii sătmărene le-a săvârșit, au rămas fără cuvinte. Prietenii au adus un ultim omagiu și s-au prezentat în fața ușii magazinului Marianei Țiproc: ,,Oamenii buni mor, dar faptele lor rămân nepieitoare!”

O mare de candele și un mesaj sfâșietor au apărut în fața magazinului pe care Mariana Țiproc îl îndrăgea atât de mult și pe care îl deschidea în fiecare dimineață pentru a le da oamenilor din pâinea acea bună pentru care era recunoscută. Magazinul a rămas închis de când doamna Țiproc a trecut în neființă, însă amintirea ei va rămâne întipărită în cartea de aur a culturii sătmărene.

Pe lângă implicarea sa în viața culturală din Satu Mare, Mariana Țiproc era și președinte al Asociației Pro-Basarabia și Bucovina, filiala Satu Mare, dar a fost cunoscută, de asemenea, pentru nenumăratele acțiuni caritabile în care era implicată.

O crudă coincidență a făcut ca după opt ani de la moartea iubitului ei soț, Iosif Țiproc, Mariana să-și găsească sfârșitul în același loc și în același condiții ca și soțul ei.

 

2 comentarii

  1. Riki Răspunde

    Dumnezeu să o odihnească în pace.

  2. Flori Răspunde

    Dumnezeu sa o odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Solidaritate! Oamenii au sărit în ajutorul lui Florin. Mobilizare pentru salvarea unei vieți

În cadrul campaniei umanitare ”Să-l ajutăm pe Florin!” demarate la Carei la mijlocul lunii noiembrie, s-a strâns până în prezent...

Închide