Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO. Emoționant. Candele în fața magazinului Marianei Țiproc. ,,Oamenii buni mor…”

Trecerea în neființă a Marianei Țiproc a zguduit lumea culturală din Satu Mare, iar toți cei care au cunoscut-o atât de bine și care au apreciat-o pentru minunatele lucruri pe care doamna culturii sătmărene le-a săvârșit, au rămas fără cuvinte. Prietenii au adus un ultim omagiu și s-au prezentat în fața ușii magazinului Marianei Țiproc: ,,Oamenii buni mor, dar faptele lor rămân nepieitoare!”

O mare de candele și un mesaj sfâșietor au apărut în fața magazinului pe care Mariana Țiproc îl îndrăgea atât de mult și pe care îl deschidea în fiecare dimineață pentru a le da oamenilor din pâinea acea bună pentru care era recunoscută. Magazinul a rămas închis de când doamna Țiproc a trecut în neființă, însă amintirea ei va rămâne întipărită în cartea de aur a culturii sătmărene.

Pe lângă implicarea sa în viața culturală din Satu Mare, Mariana Țiproc era și președinte al Asociației Pro-Basarabia și Bucovina, filiala Satu Mare, dar a fost cunoscută, de asemenea, pentru nenumăratele acțiuni caritabile în care era implicată.

O crudă coincidență a făcut ca după opt ani de la moartea iubitului ei soț, Iosif Țiproc, Mariana să-și găsească sfârșitul în același loc și în același condiții ca și soțul ei.

 

2 comentarii

  1. Riki Răspunde

    Dumnezeu să o odihnească în pace.

  2. Flori Răspunde

    Dumnezeu sa o odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.