Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Oamenii s-au mobilizat pentru ajutorarea copilului-erou!

Mobilizare exemplară pentru ajutorarea lui Patrick, băiețelul de 11 ani care își crește singur ,,surioara”. Oamenii nu au stat pe gânduri și au donat o mulțime de bunuri pentru ajutorarea copilului-erou, iar această campanie nu se va opri aici.

Mai mult decât atât, sătmărenii cu suflet mare care vor să doneze vor avea avea ocazia să contacteze familia neajutorată. Fostul manager al Spitalului Județean, Marcela Papici a vorbit despre această campanie de ajutorare.

 

,,Binele se intampla! Încet, usor, timid dar…se intampla! La Patrick(fratele lui si mama lor) au ajuns primele lucrusoare! Radiator dar si doua calorifere electrice! Avem promisiuni de geamuri si usi, de haine groase, de pachete de Crăciun, de bănuți cu care sa achitam cheltuielile ce le presupune scoala si o masa calda lui Patrick, zilnic.

Dar cel mai mult ma bucura când primesc vești de la oameni care i-au căutat în parcare, i-au luat în mașină, i-au dus acasa pe Toamnei ca sa le poata ofeti ceea ce le-au adus. Si care imi confirma ca Marius(fratele mare) e serios si responsabil. Cred în sansa lor si cred în puterea noastră de a le oferi această șansă!

Luni, Marius împlinește 18 ani! Cred cu tărie că merită să pășească în maturitate, cu dreptul. La ora 15 am sa merg cu el la Spas. Poate obținem o altă locuinta…una pe care să o poată încălzi, macar, cu altceva decât curent!

Apoi, am sa-l duc acasa si mi-ar plăcea tare mult daca ar avea masa plină! Sandvisuri, dulciuri, saratele, sucuri, pahare si farfurii, șervețele. Tortul il ofer eu! O doamna, ii va aduce un telefon in care vom pune cartela cu numar ca sa poata da de el cei ce vor sa-i ajute! Oare ar mai fi doritori care sa-i infrumuseteze ziua de nastere, majoratul, lui Marius? Dacă da, scrieti-mi, va rog! Orice copil merita o data in copilărie sa-si tina ziua asa cum se cuvine! Pt Marius, e ultima șansă! De marți, e adult!”

 

 

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Un gest frumos!
    M-ar bucura daca doamna X. si-ar aminti si de copiii ce au ramas orfani, dupa moartea mamei lor, Cosma Anca, http://www.radiocluj.ro/2015/07/24/a-murit-la-spitalul-judetean-satu-mare-dupa-ce-a-nascut-o-fetita/ in spital,…stie ea de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.