Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Polițist din Satu Mare, premiat pentru fapte de eroism. Cum i-a salvat viața unui bărbat

Agent șef de Poliție Sorin Lăpuște, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a fost premiat pentru fapte de eroism, asta după ce în vara acestui an a salvat viața unui bărbat de 77 de ani.

,,Pentru a doua oară în acest an, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au primit distincții din partea Poliției Române. Astfel, tot în cadrul ședinței festive de joi, agentului șef principal de poliție Lăpuște Sorin i-a fost acordată distincția onorifică “Emblema de onoare a Poliției Române”, pentru fapte de eroism săvârșite pe timpul îndeplinirii misiunilor”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Concret, în data de 11 iunie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ardud au fost sesizați despre faptul că s-au produs inundații între localitățile Ardud și Rătești. Ajunși la fața locului, au constatat că apa a inundat și o porțiune din drumul național 19A, iar în șanțul de pe marginea drumului se afla un autoturism în care se afla un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Satu Mare, ce nu mai putea ieși singur din autoturism, existând riscul de a se îneca. Văzând că viața conducătorului auto este pusă în pericol, agent șef principal de poliție Lăpuște Sorin a intrat în apă și a reușit să-l scoată pe șofer din mașină.

Reamintim că sătmăreanul Lăpuște Sorin, agent șef principal de poliție, a fost declarat Polițistul Zilei pe pagina de Facebook a Poliției Române.

 

31 comentarii

  1. militiadeburtosi Răspunde

    ma bucur ca burta nu i-a impiedicat sa-si faca datoria, felicitari si mai multa miscare

  2. Unu Răspunde

    No, domne feri, ce mari acte de bravură, doar de asta este polițist și plătit numitul Lăpuște, amu-i șef de post la Terebești, dute, dute …

    • Sisi Răspunde

      Tu ce fapta buna ai reusit sa faci in ultimii,sa zicem,numai 5 ani?Stii vreuna?M-as mira!

      • Doi Răspunde

        Sisi, eu cred că amesteci lucrurile. Asta nu e faptă bună, este serviciul lui pentru care ia salariul.

        • Sisi Răspunde

          Parca in caz de inundatii intervin Pompierii?De obicei?!Iar salarul nu pentru acesta si-l ia!

  3. dr storm Răspunde

    cu burta sau fara burta, bravo lui! om cu caracter !

  4. Pavel Răspunde

    Este obligația lui. De aceea a jurat și este polițist. Ce mare bravură ???

  5. abc Răspunde

    Măi să fie! Polițistul și-a făcut treaba, bravo lui! Dar unde este conform distincției acordate “fapta de eroism”? Întreb pentru un prieten.

  6. Gheorghe Răspunde

    Acest domn polițist Lăpuște Sorin, a făcut mult mai multe lucruri demne de laudă decât cel mediatizat în prezent și încă ceva, este și un bun sportiv dând clasă multor tineri trași printr-un inel. Bravo Sorine.

  7. Driver one Răspunde

    Da..da..boule.
    Sa dam premii si medalii la brutar ca face paine…la frizer ca tunde parul….la timplar ca face mobila…etc.
    Dumnezeule unde a ajuns aceasta societate.
    Va rog sa oferiti recompense ca ajung la serviciu la ora 8 dimineata ptr …anaf..politie si la toti bugetari ( mancatori de bani publice pe degeaba) merita fiindca la ora 8 deja ei sunt la servici.
    E un lucru nemaipomenit!
    Rusine sa va fie!
    Dumnezeul e sus si va vede jigodiilor!!

    • Driver two Răspunde

      No, ho driver one, usor, ca sari calul, ho !!!. Nu-i cjiar cum crezi tu, vb.prostii !!!.

  8. Driver tree Răspunde

    Da ai dreptate.
    Cred ca bugetarii sunt cei care au sarit calu.
    Dar vom vedea in cateva luni cand eu si restul de producatori NU o sa ma cac, ei NU vor avea ce sa manance.
    Bafta!
    Sunt foarte curios cand eu NU ma cac ei (bugetarii) din ce mananca?!?
    Astept raspuns

  9. Driver for Răspunde

    Dute-n ameți driver tree, vai ce contributivitate ai tu stat, sa ti-o f…i, fii ma serios !!!

  10. profu de edu Răspunde

    adica a fost premiat pentru ca a lucrat in timpul serviciului. eu astept sa fie premiata iarna pentru ca ninge

  11. Garuboz Răspunde

    Apoi aici nui dau dreptate lui driver tree ca bugetarii nu prea ajung la ora 8 la servici doar colo dupa 9 si 30 minute ca doar nu sor trezi bietii oameni cu noaptean cap!

    • abc Răspunde

      Poblema este că pe la 10-11 se și duc la nani.

      • Una Răspunde

        abc ține-ți gura până esți întreg/ă !!!!

        • abc Răspunde

          Măi @Una ca să-ți răspund! Mie să nu-mi spui că la ora aia la orice, dar absolut orice instituție bugetară bate vântul. Dacă negi înseamnă că și tu ești unul/una din ei/ele. Iar cu avertismentele ai grijă, deja intră la alt capitol, cel penal. Mai încet că tu vei fi cel pățit.

          • Bca

            Da auzi mai abc, de unde panA mea stii tu ca in absolut orice institutie bate vantu la ora aia, ai cumva abilitati de teleportare si de oprire a timpului, ai fost in toate dar absolut toate institutiile, asa ca sa te citez, in acelasi timp sa verifici tu daca e curent sau nu, ca bate vantu, ba esti penibil/a, ti-as recomanda un consult la specialist, nu de alta da poate esti un fel de superman si inca noi nu am aflat. Bafta la consult, sa ne spui si noua rezultatul, iti tinem pumnii!

    • Coco Giambou Răspunde

      Noa,d-apoi cine-i de vina ca dimineata la 7,30 e coloana pana in Paulesti ori pana la Peco Lucian Blaga sau pana la Dana 2 pe Careiului ????Cum sa mai ajunga la 8 la ”servici” ??!!Si pe jos sau cu busu cum naiba sa se duca,sa rada ceilalti colegi de ei ??S-apoi in timpul serviciului cu ce s-ar deplasa de colo-colo daca ar merge pe jos la ”servici” (ma refer in special la cei de la ”finante” pe care-i cam doare-n pl de tot si de toate)??

  12. Miki Răspunde

    Mare om mare caracter,eu zic sa ii faca primaria Ardud si Terebesti o statuie ,dupa ce omul a fost scos din masina a intrat si el in apa sa fie pozat va dati seama este penibil apoi sa ceri sa fii avansat,premiat doar este prieten intim cu sefii IPJ Satu Mare

  13. Miki Răspunde

    Toata lumea il lauda pe domnul militist Lapuste,militistul anului militistul care in loc sa verifice activitatea localurilor din Gerausa, Ardud si Madaras el ……barmanele si patroanele de baruri acest deosebit militist care este un exemplu

  14. Miki Răspunde

    Militistul care in timpul serviciului si cu masina de serviciu isi poarta slugile la ferma personala

  15. Miki Răspunde

    Militistul Lapuste care este cel mai mare si corect om care isi permite sa ii dea finului sau masina inmatriculata in Anglia cu acte expirate sa circule in zona Ardud-Terebesti ca doar este angajatul si finul militistului anului,lista poate continua poate or sa vada si cei de la IPJ si celelalte structuri care se ocupa de buna conduita a politistului

  16. abc Răspunde

    Bca, înseamnă că trăiești într-o realitate paralelă sau ești și tu un bugetar pe care îl deranjează adevărul.

  17. Miki Răspunde

    Buna dimineata,oare ce i-a adus mos NICOLAE la militistul anului2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.