Ultima actualizare: azi, 18:34
Locale

FOTO. Polițiștii sătmăreni au adus bucurie în sufletele a sute de copii și familii nevoiașe

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, este timpul darurilor, al copilăriei revenite şi al speranţelor împlinite. E luna când toți îl merită pe Moș Crăciun. Din acest motiv, polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare au sprijinit Asociația „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” din municipiul Satu Mare, în cadrul căreia funcționează și Centrul de zi „Sfânta Tatiana”, pentru a aduce bucuria Crăciunului în casele a 60 de familii, respectiv a celor aproximativ 100 de copii, pro­veniți din medii defavorizate.

Polițiștii au donat produse alimentare pentru a ajuta familiile nevoiașe și copiii să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă și pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor.

De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare s-au implicat într-o cauză nobilă, o cauză comună – de a ajuta pe cei mai trişti, de a da o mână de ajutor oamenilor care au nevoie cu adevărat de noi, și au strâns bani pentru a ajuta o familie monoparentală cu 3 copii din municipiul Satu Mare să își plătească chiria și cheltuielile, întrucât riscau să ajungă în stradă și totodată au cumpărat și donat lemne de foc pentru o familie cu 11 copii din localitatea Tătărești.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Dreptate Răspunde

    Titlu corect ar fi…
    Penalii sau hotii au…
    La fata acela din mijloc as da un cadou frumos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.