Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Separatoare de circulație lângă noul mall, împotriva șoferilor șmecheri

Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare a montat pe Drumul Careiului, în zona noului Shopping City, separatoare a sensurilor de circulație.

Municipalitatea anunță că aceste separatoare au fost montate petntru fluidizarea traficului, însă sunt binevenite în special împotriva șoferilor șmecheri care obișnuiesc să întoarcă cosntant pe linia continuă.

,,Pentru fluidizarea traficului în zonă, Primăria Satu Mare a montat separatoare a sensurilor de circulație pe drumul Careiului în zona Shopping City Satu Mare. Vă rugăm să manifestați atenție în trafic și să respectați indicatoare rutiere”, se arată în anunțul Primăriei.

5 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Asociația Cocalarilor și a Șmecherilor cu Bolizi Nemțești a hotărât de urgență în această seară că trebuie luate măsuri împotriva acestei decizii de separare a benzilor prin obstacole fizice și a decis să mobilizeze membri brigăzii de situații de urgență “Drift” pentru a înlătura in cel mai scurt timp aceste separatoare. In urmă cu câteva ore, un echipaj a fost trimis în misiune, însă din motive tehnice (probleme apărute la gps și sistemul de recunoaștere a semnelor rutiere) au ajuns să acționeze în fața muzeului.

  2. ElSIEa Răspunde

    Nu trebuia sa puna nici un separator…trebuia sa il lase asa si sa stea la panda ca oricum nu au ce face…multe permise zburau

  3. isty Răspunde

    sar putea pune si la iesirea din parcarea kaufland sa fie soferii obligat sa faca sensu giratoriu cine vrea sa mearga spre burdea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.