Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Hoţie sau eroare la noul Carrefour? Preţuri “umflate” la casă faţă de raft!

Mai multe probleme par să fie la noul Carrefour din Satu Mare. Preţurile la unele produse sunt mai mari la casă decât cele afișate la raft. Asemenea cazuri au fost semnalate la casă de către cei care le-au depistat. Unii însă au văzut acest lucru de abia când au ajuns acasă.

Este și cazul unui sătmărean care a pus revoltat bonul pe facebook.

“Hoţie pe faţă la Carrefour Satu Mare…..!!!. Aţentie mare dragilor la ce cumpăraţi şi cât plătiţi!”, a scris sătmăreanul.

El a achiziţionat un crap având preţul pe pungă de 72.24 lei, dar când a ajuns acasă a depistat că a fost taxat de fapt cu 90,31 lei, diferenţa fiind destul de mare.

Aşadar, mare atenţie!

20 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Ceas Fitness,pret la raft 59.90,pret la casa 99.90.Achizitie in data de 09.12.2018.
    Mulțumesc.

  2. Fido Răspunde

    Daca socotești kilogramele și prețul pe kg îți dă exact suma pe care a plătit o persoana respectiva. Fiți mai atenți!

    • Altu Răspunde

      Fi tu mai atent și uită-te ce scrie pe ambalaj,acolo prețul e de 11.99 pe kg

    • Daniel Răspunde

      Exact asa este. Pe ambalaj apare intotdeauna pretul pe kg, iar pachetul poate sa contina mai mult sau mai putin. Hahaha! Niciodata nu am auzit pe cineva sa reclame ca a platit mai putin. Cand se va intampla asa ceva v-om putea spune ca am ajuns o societate avansata de gradul I conform scarii lui Kardashev. Adica noi nu mai prindem…

  3. satmareanu' Răspunde

    …si cine stie cate cazuri mai sunt pe care nimeni nu le observa sau nu merita efortul sa reclame…

    • Daniel Răspunde

      Nu este niciun furt (voi credeti ca firmele astea cu renume mondial este Piata Somes?) Sunt greseli omenesti la un asa volum de munca, intr-un timp atat de scurt, cu oameni proaspat angajati, poate multi dintre ei nemailucrand niciodata in comert. Pe viitor cand vor lucra roboti va fi totul perfect. O sa stam acasa si v-om posta pe facebook…auziti mai carcotasilor? Daca aveti ceva dubii la un anumit produs n-aveti decat sa cereti la casa sa va zica pretul si daca nu va convine sau va simtiti pacaliti, lasati-l acolo. Nu va obliga nimeni sa-l cumparati. Nici sa mai intrati in acel magazin nu este musai. Simplu ca buna ziua, nu-ti place KFC sau McDonald’s? Nu intra si nu consuma de la ei, mananca eco prostovane! Poate o sa traiesti 150 de ani.

    • Daniel Răspunde

      Scuze, nu am vrut sa-ti raspund tie satmareanu’, am vrut sa spun asa in general, deci postarea nu se refera la tine. Scuze inca odata.

  4. Daniel Răspunde

    Sunte-ti multi care au trait vremurile cu cartela sau ratia la alimente. Eram copil si ma trimis mama sa scot ratia lunara de la Alimentara (asa se numea atunci) Transilvania. Mi-au aruncat in plasa trei sticle de ulei, un jumatate de pachet de unt, ceva orez, faina de malai si ceva zahar, cat sa faci o prajitura. Retine-ti ca nu era razboi. Am venit acasa plangand, de umilinta la care am fost supus, nemaivorbind ca jumatatea aia de unt s-a dus dracului strivita in plasa. A fost painea pe cartela, un sfert de paine pe zi de persoana. La pui congelat, cand se baga la Casa Alba, era o lupta in toata regula intr cei care stateau la rand de la cinci dimineata ca sa primeasca o punga de picioare, nu pulpe sa nu va inchipuiti asa ceva, (adidasi cum le spunea poporul) , gat si ceva spate. De lactate nu mai vorbesc, ca de parca au disparut cu totul vacile din tara asta. Si sa vezi atunci carcoteala, da de unde, ca disparea-i urgent prin ceva mina sau in cel mai bun caz la casa de nebuni, care de fapt era inchisoare. Sa nu ajungeti sa mai traiti niciodata asa ceva, bucurativa de ce aveti si in mod special de libertate, care este cel mai de pret bun pe care l-am dobandit in 1989. Si cu ce sacrificii! Nu am cuvinte…

  5. Driver Răspunde

    Daniel nu te supara dar esti un mare bou.
    Am trait si eu acele vremuri ca si copil dar asta nu inseamna sa fac acuma comparatie ca vai ce bun e acuma…ca este paine fara ratie etc….
    Tu chiar esti prost…
    Normal ca se poate si mai bine…si mai bine si asa mai departe.
    Ahh..defapt tu esti acel tip de taran ca ..mai rau sa nu fie.
    Mi mila de tine

  6. Dascalu Răspunde

    Terminați odată în p…a calului, numa sa va sfăditi între voi știți, dă -o drecu de treabă !

  7. adi Răspunde

    Hallo, nu este inventat de ei. Si eu am patit la fel la Kaufland. Si multi altii. Mergi inapoi si iti da banii. Sau dute la OPC . Si ei merita o amenda. Sa fie si ei mai atenti.

  8. andrei Răspunde

    Pentru Domnul FIDO,simpla inmultire e un tabu,pai mai analfabetule :11.99×6.025=72.239 Cum mata iti da tie altceva ????
    Daniel asta ii dus cu pluta !
    Daniel te faci de ras cu afirmatiile tale !
    Nu e furt,e hotie,e smechereala,prostii platesc si noi zicem ca e greseala omeneasca !

  9. Rodica Răspunde

    Daniele , ai ….. macelarit limba romana ! Nici nu ma mir c-ai patit ce-ai patit . Stii cum se spune – cine nu deschide ochii , deschide punga ! Da pana atunci , mai fa niste exercitii de scriere , daca vrei ; nu-i obligatoriu !

  10. Ferike Răspunde

    Lucrand in comert pot spune cu certitudine ca este o greseala umana. Voi credeti ca la un lant de magazine european cu renume le trebuie aia 20 de lei ai tai? Voi nu gresiti? Va spun io, mutli ati gresit cand v-ati nascut. Daca v-ar pune cineva un robinet pe cap, ar curge rautatea la propriu.

  11. Stelian Răspunde

    Daca este o greseala umana, cum se face ca gresesc intotdeauna in avantajul lor ? Mi s-a intamplat si mie si altor prieteni . Astept sa vad ca gresesc macar odata in avantajul clientului.

  12. Andrei Răspunde

    1)Ferike bei Bota :)))
    2) Nu e vorba de aia 20 de lei , ca dacă înmulțești aia 20 de lei cu 100 de clienți pe zi îți da o suma mai mare!
    3) Pai de 20 de lei sa plătești aerul in plus din punga , asta vrei tu sa ne zici ! E vorba de principii , de dreptate , de a nu înșela clienții , chiar și cu suma aia mică , banala pt tine !
    4) Cum sa spui ca mulți s au născut din greșeală , cine pizda matii ești tu sa ți dai cu părerea ! Discuția e alta ! Boule

  13. Adrian Ilie Răspunde

    Danut, esti cumva din Vrancea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.