Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Mărturia șoferului care a blocat autobuzele în centrul Sătmarului. Cum s-a petrecut totul

Șoferul mașinii care a fost mutată de sătmăreni în centrul Sătmarului a venit cu explicații. Acesta a declarat că a rămas fără combustibil în mijlocul drumului și nu a reușit să parcheze așa cum și-ar fi dorit.

După ce și-a lăsat autoturismul pe bulevardul Vasile Lucaciu, șoferul a declarat că a fugit până la o benzinărie să cumpere combustibil, însă până s-a întors mașina a fost mutată de sătmăreni pentru că bloca trecerea autobuzelor.

,,Eu sunt proprietarul autovehiculului mentionat in articol. Nu e bine sa judeci cineva fara a stii detalii cu privire la situatia respectiva. „Pana prostului” s-a datorat defectului indicatorului de nivel al benzinei, din acest motiv am ramas fara benzina, astfel masina s-a oprit pe mijlocul strazii. Singur nu am reusit sa parchez masina, doi soferi m-au ajutat s-o impingem acolo, unde se afla pe poza. Nu am avut alta posibilitate de parcare în apropiere, am fost nevoit, pana cand ma reintorc cu combustibilul, sa las masina pe locul respectiv. Mentionez ca in 30 de minute masina a fost dusa. Imi cer scuze pentru inconvenienta creata si le multumesc persoanelor, care m-au ajutat”, a declarat șoferul autoturismului buclucaș.

3 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Și noi suntem tâmpiți, că avem timp sa ascultăm niste neghiobii

  2. Ardelean Răspunde

    Masina iti merge cu carburant, nu combustibil. Iar indicatoru ala se poate repara…fara sa incurci pe altii.

  3. Andrei Răspunde

    -Ardelean sa o iei si sa i-o smotocesti toata toata :)))
    -Uite definita boule :Combustibili
    Singurul combustibil lichid natural este considerat țițeiul. Sunt considerați combustibili artificiali benzina, petrolul lampant, combustibilul pentru aviație, motorina, combustibilul lichid ușor, gazul petrolier lichefiat, păcura, metanolul, combustibilii pentru rachete lichizi
    -Te ai trezit tu ,,desteapta,, sa vorbesti ,combustibil nu carburant ! Suge-ai toate ….de papgal ce esti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.