Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Mașinile care împiedică deszăpezirea sau încurcă lucrările din Satu Mare vor fi ridicate

Șoferii care își parchează mașinile în zonele cu restricții, împiedicând astfel utilajele de deszăpezire sau încurcând anumite lucrări din oraș se vor trezi cu autoturismele ridicate.

Proiectul de hotărâre care prevede acest aspect urmează să fie supus la vot în cadrul ședinței Consiliului Local ce va avea loc joi, 20 decembrie.

,,Tariful pentru-ridicare autovehicule și vehicule ce împiedică executarea lucrărilor edilitar gospodărești și intervenții/ auto/ vehicul/ ridicare- este necesar pentru cazurile în care se efectuează lucrări edilitar- gospodărești sau sunt intervenții de urgență într- o anumită zonă, în care sunt staționate autovehicule sau vehicule. Menționăm faptul că tariful va fi achitat de către societatea/ instituția care solicită ridicarea și nu de proprietarii autovehiculelor/ vehiculelor”, se arată în proiectul de hotărâre.

 

14 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Puteti incepe cu un Audi argintiu cu numar de Arges,abandonat pe Str.Iuliu Maniu nr 20,nemiscat de prin Iulie-august 2018.Utilajele de deszapezire sint nevoite sa-l ocoleasca,raminind necuratat cel putin 20 metri de drum

  2. matroz Răspunde

    Pai ce sa mai dezapezeasca?Au ratat momentul duminica dimineata!Acum isi spala pacatele?Si cei cu autospeciala aia ca re-i in functiune din septembrie ,precum spunea primarul cel mai bun din analele satmarului?

  3. s.m. Răspunde

    Unde este aceasta autospeciala din poza? Va rog frumos sa fie intrebat Primarul! Nici masinile parcate pe trotuare sau pe trecerile de pietoni sau din parcarile rezervate celor cu probleme locomotorice nu se ridica dar apoi cele care incurca tractoarele de la Florisal.Deci de ce nu se lucreaza cu acest Iveco daca totusi le-ati cumparat din bani publici?

  4. Unu Răspunde

    Să vină utilajul de ridicat și pe străzile Trandafirilor și Egalității, e plin de aurivehicule parcate pe partea carosabilă, deși proprietarii au curți, însă sunt leneși să le bage în curte sau garaje !!!. Trebuiesc aspru sancționați !!!

  5. Altu Răspunde

    Bine,bine dar mormanele de zăpadă din parcări când se ridică că nu mai poți parca în orașul ăsta. Dar de plătit se poate.

  6. y Răspunde

    @Altu și ceilalți comentatori de aici. Regulamentul de parcare scrie ceva de genul că trebuie achitată taxa de parcare pentru locurile de parcare gestionate de acest serviciu minunat, marcate și semnalizate corespunzător. Cum marcajul nu se vede din cauza zăpezii eu personal nu văd motivul să plătesc taxa. Dacă mă amendează am motiv de contestare, eu așa consider. Dacă Primăria mă ia la mișto și îmi ia banii pentru un serviciu practic inexistent eu am doar obligații, nu și drepturi?

    • sanoz Răspunde

      La suma derizorie pe care o platesti pntru parcare ,nu ai vrea sa te stearga Primarul si la fund,? PUNE MANA PE LOPATA

      • Altu Răspunde

        Nu mă refeream la cele din cartiere,ci la cele din zona centrală. Dar tu ești prea prost să înțelegi. Tu pune o lopată în mașină și când parchezi undeva curăța că să dai exemplu. Și da,ai putea să mă ștergi și tu la fund liniștit. De fraieri ca tine are nevoie țara asta

      • y Răspunde

        Să meditezi asupra următorului lucru. Ce primești pentru suma pe care o plătești în afară de bonul din automat? Să zicem că găsești mașina lovită. Știi și tu răspunsul. Parcarea cu plată a fost introdusă acuși mai bine de 15 ani ca din banii încasați se vor face parcări în zonele centrale. Unde sunt? Și fii sigur că eu îmi curăți zona unde parchez. Dar de când intră în dotarea standard lopata la mașină?

  7. Garuboz Răspunde

    Vreau s-a sterji tu in cur pe primar.PoTi sa-l pupi tot acolo,inclusiv pe Puscasel gunoierul sef.

  8. Zarzarel Răspunde

    “Tariful va fi achitat de către societatea/ instituția care solicită ridicarea și nu de proprietarii autovehiculelor/ vehiculelor”.La cate autovehicule sunt parcate in statiile de autobuz Transurbanul va ajunge falit

  9. Pop Ioan Răspunde

    “Lege” excelenta.Vine stranierul Jmecher ( Made in Oas),i-ti blocheaza intrarea in curte (pt care platesti impozit),suni sa ti se faca posibil sa -ti folosesti proprietatea (curtea,garajul….) i-i ridica masina ,si te mai pune si la plata.Revine jmecheru si-ti ride in fata ca te-a usurat de 250Ron,cheama un taxi , deoarece opincile “de firma” nu fac fata mersului pe jos nici 100 metri, si isi recupereaza masina de parca nu s-ar fi intumplat nimic.Mult s-a gindit cineva pina a nascocit aceasta “lege”.Pt asemenea situatii (printre altele) s-a invemtat cromofagul.

  10. Costiclădop Răspunde

    tariful va fi achitat de către societatea/ instituția care solicită ridicarea și nu de proprietarii autovehiculelor/ vehiculelor”, se arată în proiectul de hotărâre.

    Cine-i prostul care a inventat că nu pot spune gândit așa un proiect ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.