Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Raport oficial în cazul accidentului din Moftin. Cum s-a petrecut tragedia!

Raport oficial al Poliţiei Satu Mare în cazul accidentului din Moftin, unde un tânăr de 20 de ani a intrat cu maşina frontal într-un TIR, după care a murit ars de viu. 

Concluzia Poliției:

Ieri, 12 decembrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că pe DN 19, în afara localității Moftinu Mic, a avut loc un accident rutier

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Gherța Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul conducerii pe contrasens a intrat în coliziune frontală cu un autotren condus de un bărbat, de 35 de ani, din județul Hunedoara.

În urma impactului ambele autovehicule au luat foc, astfel că tânărul, de 20 de ani, rămas încarcerat în autoturism a decedat.

Șoferul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în cadrul căruia se efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutierSursa: Poliţia Satu Mare

Tânărul este din Gherța Mare

Tânărul în vârstă de numai 20 de ani care și-a pierdut viața în condiții groaznice, fiind carbonizat în urma accidentului de aseară de la Moftin, este Laurențiu A., din Gherța Mare.

Laurențiu a terminat studiile la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși din municipiul Satu Mare și era un tânăr cu tot viitorul în față, însă, din nefericire, totul s-a încheiat într-o clipă, aseară, pe Drumul Național 19, între Satu Mare și Carei.

Laurențiu era un șofer fără prea multă experiență, iar o clipă de neatenție a fost de ajuns ca viața lui să se termine brusc, în condiții groaznice într-o noapte de decembrie.

11 comentarii

  1. sophia Răspunde

    “a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă” Cui i s-a intocmit, victimei?!

    • x-ulescu Răspunde

      Am un prieten care a avut accident rutier , era singur in masina nu au fost alte victime , pagube doar masina lui ,si sa deschis dosar penal pentru vatamare corporala

    • Tibi Răspunde

      De aia ne merge asa bine. Hartii peste hartii pentru nimica. Idiotii pwuli.

  2. Nimeni Răspunde

    @sophia. Bratul lung al Justitiei noastre ajunge si acolo unde se duc mortii.

  3. gigel Răspunde

    Citește te rog Codul de Procedură Penală! Se începe urmărirea penală față de faptă… nu față de o persoană,… art. 305 alin. (1) Când actul de sesizare îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege şi se constată că nu există vreunul dintre cazurile care împiedică exercitarea acţiunii penale prevăzute la art. 16 alin. (1), organul de urmărire penală dispune începerea urmăririi penale cu privire la faptă.

    • Tibi Răspunde

      Asa se explica de ce toti penalii de la conducerea tarii scapa. Fapta conteaza, cine a luat milioanele da-l in ghizda ma-sii.

      • x-ulescu Răspunde

        si case cu acte false !!! nevasta nici nu se prezinta la dna ca e mai sus de lege ,o babuta banuita ca a dat 2 oua spaga e dusa cu duba sute de km si dupa aia lasata in strada

    • sophia Răspunde

      Gigel maica, si fapta cine a facut-o? Adica…pe CINE urmarim penal?! Pe ala care a murit sau pe ala care n-are nici o vina ca a intrat unu’ cu masina in el?!

  4. Nae Răspunde

    Putin probabil sa fi ars de viu. Sa-i fie tarana usoara.

  5. Reality Răspunde

    Romania PE PRIMUL LOC in EUROPA in privinta cauzelor de deces a accidentelor rutiere!!!!.Acum nu de mult a aparut.Din nefericire putem spune ca MASINA este PATRU CUIE de sicriu in tara noastra.!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.