Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Satu Mare devine un oraş şantier. “Se va înălţa acolo unde dorim cu toţii”

Satu Mare devine un oraş şantier care “se va înălţa acolo unde ne dorim cu toţii”. Declaraţia a fost făcută de către administratorul public Maskulik Csaba în cadrul unei conferinţe de presă. După ce primarul Kereskenyi Gabor a prezentat stadiul proiectelor europene, administratorul public a precizat că Satu Mare va deveni un oraş şantier.

“Având în vedere că acele proiecte pe care le-a prezentat domnul primar se vor maturiza şi o să trebuiască să începem toate aceste lucrări, oraşul va fi un oraş şantier doi sau trei ani, până când se vor finaliza toate aceste proiecte. Avem un orizont, vedem lumina din capătul tunelului. După terminarea acestor lucrări oraşul nostru se va înălţa acolo unde ne dorim cu toţii. Vom avea un oraş modern în care sperăm că şi tinerii o să vină cu mare bucurie şi n-o să caute să meargă în alte locuri”, a spus Maskulik.

Primăria municipiului Satu Mare a depus și semnat proiecte europene în valoare de 27 de milioane de euro în 2018, iar în noul an Sătmarul se va afla într-un adevărat proces de transformare.

Noile proiecte vor schimba cu adevărat fața municipiului Satu Mare, iar totul va începe cu modificarea Pieței Libertății și a Centrului Nou și va continua cu realizarea unei pasarele pietonale peste râul Someș. De asemenea, se va trece și la reabilitarea Cubicului și a zonei dintre cele două poduri existente.

Proiectele Primăriei:

4 comentarii

  1. abc Răspunde

    Maskulik a fumat ceva dubios sau a trecut la faza poet? I-auzi orașul se va înălța unde ne dorim cu toții sau proiecte care se maturizează nu se materializează.

    • cititi, plm Răspunde

      inainte sa comentati, VA PROPUN respectuos sa studiati putin ce inseamna proiecte cu finantare din fonduri europene…din moment ce SM a depus proiect, l-a castigat si a obtinut finantarea se obliga sa realizeze proiectul depus in totalitate, folosind ultimul banut acordat de ADR N-V. Singurul impediment ar fi daca cumva municipiul nu va avea procentul din contributia proprie ceruta – buget local; dar asta mi s-ar parea o stupiditate fara precedent. Documentati-va va rog inainte sa comentati…este chiar penibil sa vezi cum cineva isi da cu parerea aiurea fara sa aibe habar de nimic…

      • abc Răspunde

        Am la activ 5 proiecte derulate și finalizate cu succes din fonduri europene și încă vreo 4 pe care potențialul beneficiar le-a abandonat din mers din varii motive deci crede-mă știu ce spun. Eu n-am zis că nu le va face Primăria doar că Maskulik a devenit poet. Nu-i stă în fire deloc.

  2. Rodica Răspunde

    Cititi , plm – adica cititi pe. langa .maskulik! Restul e poezie …..lirica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.