Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Venit la muncă în Satu Mare, un vietnamez a încercat să fugă ilegal în Ungaria. Prins de polițiști

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat un cetăţean vietnamez care intenționa să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

 În data de 2 decembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au desfăşurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale. Astfel, în jurul orei 09.00, aceştia au depistat pe raza localității Peleș, jud. Satu Mare, la aproximativ 25 metri de linia de frontieră, o persoană de origine asiatică ce se îndrepta spre frontiera cu Ungaria. Persoana, care nu-și justifica prezența în zona de frontieră, a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

Din primele verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că este vorba despre cetățeanul vietnamez Thai P., în vârstă de 21 de ani. Tânărul a intrat legal în țara noastră și are viză de muncă. Însă în urmă cu trei zile a mai încercat să iasă din țară pe la un alt punct de trecere a frontierei româno-ungare, însă nu i s-a permis ieșirea întrucât nu posedă viză Schengen.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar la final vor fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa – Poliția de Frontieră

2 comentarii

  1. mfl Răspunde

    L-a socat centenarul, de la noi si extraterestri fug…

  2. Garuboz Răspunde

    Ce ar fi s-a o tulesti si tu cat mai repede ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.