Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

VIDEO. A blocat autobuzele, iar sătmărenii i-au mutat mașina. Imagini incredibile

Un șofer a parcat aiurea în centrul Sătmarului, blocând trecerea autobuzelor, iar sătmărenii nu au stat prea mult pe gânduri și i-au mutat mașina.

Totul s-a întâmplat astăzi în centrul municipiului Satu Mare, pe bulevardul Vasile Lucaciu. Un șofer și-a lăsat mașina într-o poziție nefirească și a blocat autobuzele care treceau prin zonă.

Mai mulți sătmăreni care se aflau în momentul acela în zonă și-au unit forțele și au mutat mașina buclucașă, eliberând autobuzele blocate câteva minute bune.

Sursa video – Facebook/Drivers SM

9 comentarii

  1. X Răspunde

    Trebuia tăiat în două cu flexul

  2. Driver Răspunde

    Corect zis.
    Taiat cu flexul !!!

  3. Mihai Răspunde

    Taiem, taiem cu flexul, dar ce cauta autobuzul de Autoreflex pe V. Lucaciu? Asta e pentru cunoscatori…

  4. Riki Răspunde

    Omul ramasese fara combustibil.

    • avut Răspunde

      da, pana prostului. Insa nu cred ca lipsa de combustibil l-a obligat sa parcheze asa cum a facut-o…

  5. Pop Ioan Răspunde

    Treduia sa-i dezumfle cel putin doua roti: una se rezolva cu roata de rezerva,la a doua urmeaza DISTRACTIA.Poate reclama si “LA CEL DE SUS”,nimeni nu-ti poate face nimic deoarece nu-i creezi prejudiciu: aerul este gratis (inca).Data viitoare de va gindi de doua ori unde si cum sa parcheze.

  6. Kegyes Dávid Răspunde

    Eu sunt proprietarul autovehiculului mentionat in articol. Nu e bine sa judeci cineva fara a stii detalii cu privire la situatia respectiva. “Pana prostului” s-a datorat defectului indicatorului de nivel al benzinei, din acest motiv am ramas fara benzina, astfel masina s-a oprit pe mijlocul strazii. Singur nu am reusit sa parchez masina, doi soferi m-au ajutat s-o impingem acolo, unde se afla pe poza. Nu am avut alta posibilitate de parcare în apropiere, am fost nevoit, pana cand ma reintorc cu combustibilul, sa las masina pe locul respectiv. Mentionez ca in 30 de minute masina a fost dusa. Imi cer scuze pentru inconvenienta creata si ii multumesc persoanelor, care m-au ajutat. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.