Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEO&FOTO. Zăpadă pe drumurile județene. Utilajele nu fac față ninsorii abundente

Ninsoare abundentă, în această seară, în județul Satu Mare. Zăpada s-a depus rapid pe șosele județene, astfel că șoferii au fost nevoiți să circule cu viteză redusă, pentru a evita tragediile. Totodată, vizibilitatea a fost și este în continuare redusă.

Pe drumurile din județul Satu Mare au început acțiunile de deszăpezire, însă utilajele fac față cu greu.

10 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Deci, în această dimineață când am ieșit cu mașina pe stradă nu mi-a venit să cred, toate drumurile erau curate,uscate, locuri de parcare curățate,ce mai ,felicitări Florisal și Primăria. Ați dovedit că iarna e ca vara.

  2. Carmen Răspunde

    In centrul vechi,Florisal a inceput cu antiderapant si sare inca de joi,cind inca nici pomeneala de zapada sau gheata.Doar meteorologia a inceput cu avertizarile.Pe factura trebuie trecut ceva….

  3. Zile d-l Geo Răspunde

    Am venit din Oradea. Va rog ghiciti pina unde era drumul curatat ???? Judetul nostru e dezastru la curatat zapada pe strazi !!!! Si cind am intilnit o masina de curatat zapada in SM …mergea cu lama ridicata !! Multumim celor responsabili. Cum se face ca in Bihor se poate si la noi nu….si nu-mi spuneti ca a nins mai mult aici !!!

  4. alex Răspunde

    …ninge non stop….asta e…sunt utilaje,dar …..

    • altu fara bmw Răspunde

      Ninge, ninge văd și eu, dar să nu treacă toată ziua un utilaj pe tot bulevardul Blaga e prea de tot! Este trecut de ora 20 și nu am văzut urmă de utilaj!

      • Adi Răspunde

        Ce va mai place sa infloriti.
        Asa serios scrii tu aici ca nu ai vazut niciun utilaj atata timp?Dar ai stat tu sa urmaresti permanent daca a fost sau nu??
        Vedeti-va ma de volan si circulati prudent ca de aia e iarna….sa fie zapada pana la gat!!!!
        Oare cand incetam cu prostiile astea??
        E iarna…ai putut circula?Da!!!Atunci ce iti trebuie??Viteza??Mergi pe circuit si destreseaza-te

  5. altu fara bmw Răspunde

    Adișor dragule, de camere de supraveghere ai auzit? Ideea este că firma va înainta o factură babană pentru nemunca asta către Primărie care va achita ca ….. din banii noștri. Nu este vorba de bani puțini deloc!

  6. Adi Răspunde

    Pai in general firmele sunt facute sa produca bani…actiuni caritabile fac ONG-urile!
    Oamenii comenteaza aiurea fara sa aiba habar,dar la cat de mult a nins daca nu ieseau utilajele deloc cum ziceti voi,Satu Mare era ca Baia Mare cu 2 ani in urma cand primaria nu avea contract cu nimeni!
    Ati incercat vreunul de curiozitate sa vedeti ce spune normativul pentru deszapezire?Dupa mintea unora ar trebui sa fie cate un utilaj pt fiecare straduta si cand ninge sa se plimbe ala pana termina cauciucuri motorina si lesina si soferul…de foame si oboseala.
    Important e ca la 2-3 ore dupa ce s-a oprit ninsoarea drumurile natioanale,drumurile judetene si strazile principale din oras au fost curatate…restul e motiv de barfa!

    • altu fara bmw Răspunde

      Bine măi Adi, așa să fie cum spui! Acum poți să te lauzi la patron pentru postări, meriți banii. Cu ocazia asta am aflat că Blaga este drum lăturalnic. Mersi pentru informație! Data viitoare nu mai comentez, promit, și n-o să mai cred ochilor. Mai bine te întreb pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.