Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Adolescent pe bicicletă, lovit în plin de o mașină. Minorul a suferit răni grave

Un biciclist, de 14 ani, a fost rănit grav, ieri, 7 ianuarie, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Sanislău.

Concret, în cursul zilei de ieri, luni, 7 ianuarie, în jurul orei 12.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Carei au fost sesizați despre faptul că în localitatea Sanislău a avut loc un eveniment rutier.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un minor, de 14 ani, din localitatea Sanislău, în timp ce conducea o bicicletă a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din aceeași localitate.

În urma impactului biciclistul a suferit vătămări corporale grave. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul rutier în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii rutieri atrag atenția bicicliștilor în privința faptului că aceștia nu au voie să circule atunci când carosabilul este acoperit cu polei, gheață sau zăpadă!

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.