Ultima actualizare: azi, 21:00
Locale

Bilanțul Poliției: Sute de amenzi și 9 permise reținute în minivacanța de Revelion

În perioada 30 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019, aproape 120 de polițiști au acționat zilnic, în schimburi, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică. Structurile de poliție au intervenit la aproximativ 300 de evenimente, din care 253 sesizate prin SNUAU 112. Au fost constatate în flagrant delict 26 de infracțiuni de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și  4 infracțiuni la regimul rutier.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Poliției Române, context în care polițiștii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulație, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier. Astfel, pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 183 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 37 430 de lei.

De asemenea, au fost reținute 9 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

În toată această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente de amploare care să perturbe siguranța și liniștea cetățenilor, măsurile luate de Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare atingându-și astfel scopul.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.