Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Continuă raziile pe șoselele județului. Poliția și RAR-ul, cu ochii pe starea tehnică a mașinilor

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Satu Mare  au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, la data de 28 ianuarie a.c., aplicând peste 110 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 21 900 de lei.

În cursul zilei de ieri, luni, 28 ianuarie,poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, au fost aplicate în peste 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 16 900 de lei, șoferilor indisciplinați. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere și au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii de ordine publică au aplicat peste 20 de sancțiuni contravenționale, cetățenilor care nu au respectat normele de conviețuirea socială, în valoare de aproximativ 4 700 de lei. Totodată, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au acționat împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare, pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni.

În urma activităților desfășurate polițiștii au controlat 16 autovehicule, ocazie cu care au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 900 de lei și au procedat la ridicarea unui certificat de înmatriculare.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

Un comentariu

  1. Driver Răspunde

    Va rog sa anulati odata si ptr totdeauna certificatele de inmatriculare a gunoaielor fara valoare, adica penalele cu volan pe dreapta. Sunt adevarate pericole pe sosea, bicicleta copilului meu valoreaza mai mult decat oricare gunoi cu volan pe dreapta.
    Anulati certificatele.
    Ne omoara acesti Imbecili!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.