Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Declaraţiile consilierilor sătmăreni. De ce au plecat din PSD la Victor Ponta

Cei trei consilieri județeni PSD au făcut publice, astăzi, motivele pentru care au plecat din PSD și au aderat în partidul Pro România, al lui Victor Ponta.

Declarațiile au avut loc în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în această după amiază, la Satu Mare, unde a participat inclusiv președintele Pro România, Victor Ponta.

“Consilierii îşi pierd nişte funcţii, dar ăsta e un semn că au încredere în Pro România şi că sunt dispuşi să piardă aceste funcţii sau avantaje pentru a pune umărul la ceva ce viitor”, a spus Ponta.

Consilierii afirmă că în această aderare nu există nicio urmă de oportunism, ci, din contră, își pierd funcțiile de consilieri județeni, respectiv funcția de președinte executiv al PSD Satu Mare, în cazul lui Ciprian Ardelean.

“Am făcut acest pas din totală convingere, credem cu toată tăria în acest proiect, în priectul Pro România, al lui Victor Ponta. Nu e vorba despre oportunism în ceea ce ne priveşte pentru că noi practic nu avem nimic de câştigat, pierdem funcţiile de consilieri judeţeni, eu îmi pierd şi funcţa de preşedinte executiv al PSD Satu Mare. Vreau să facem parte dintr-o echipă unde puntem să muncim, în care ideile bune să fie promovate, în care persoanele competente să fie promovate pe criterii obiective. (…) Vom face tot ce ne stă în putinţă ca să obţinem cât mai mult pentru că credem în ceea ce facem. Ne-am pus nişte idealuri, cu siguranţă le vom şi obţine, Adrian Farcău are toate şansele să fie primar la Tăşnad”, a declarat Ciprian Ardelean.

Membrii Pro România se așteaptă la aderarea a mai mulți actuali membri PSD.

“Noi avem curaj să spunem: Da, la revedere PSD, ne alăturăm lui Victor Ponta. Prietenia obligă şi tot acest lucru m-a obligat şi pe mine să mă alături prietenilor mei pe care-i cunosc de foarte mult timp, care nu m-au înşelat niciodată, am crezut în cuvântul lor şi în susţinerea pe care mi-au dat-o. Acest lucru m-a determinat să vin alături de oameni corecţi, oneşti, cinstiţi, care sunt consvins că vor face performanţă. Am venit în Pro România să facem performanţă şi cu certitudine nu vom trece nevăzuţi prin viaţa politică. Sunt şi în PSD oameni curajoşi care se vor alătura cu certitudine. Fac pasul cu cea mai mare deschidere şi ştiu că fac un lucru bun şi benefic pentru viitor, chiar dacă îmi pierd o funcţie de consilier judeţenan, în care am muncit şi mi-am adus aportul la lucruri care s-au întâmplat, cred că peste 2 ani vom fi din nou acolo şi vom face ceea ce trebuie pentru cetăţenii acestui judeţ şi acestei ţări”, a spus Alexandru Horvat.

Aderarea Pro România, fapt benefic pentru comunitățile din care noii membri fac parte, potrivit unui fost membrul al PSD, Constantin Ferencz.

“Am luat decizuia alături de colegii mei să aderăm la Pro România pentru că aşa am simţit noi că e mai bine pentru noi şi pentru comunităţile din care facem parte. Am aderat la PSD când era dl. Victor Ponta preşedinte, când era dl. Petric preşedinte la judeţ, am ajuns consilier judeţean, dar degeaba dacă nu putem să ajutăm cum ne dorim şi cum ne-am propus când am luat startul în această competiţie în politică. Lucrurile s-au schimbat în diverse forme de-a lungul timpului. În organizaţia din care fac parte, de la Medieşu Aurit, am ajuns să nu mai fim consultaţi, cei cu valoare, şi atunci a trebuit să gândim o soluţie de moment. Dl. Ponta a venit cu soluţia Pro România. Îi mulţumesc să mi-a dat această ocaziae, îi vom fi alături în continuare”, a spus Constantin Ferencz.

3 comentarii

  1. tot gunoi ramane Răspunde

    ca sa alcatuiasca o alta grupare politico-mafiota, gunoaie-s toti. LA PERETE!!!

  2. Daniel Răspunde

    Din rezultatul comentariilor la acest articol se vede calitatea transferilor, drept urmare se vede ca is non-valori pentru Pro romania! Oricum o multa muica la Aurelia!

  3. trianon Răspunde

    Dezbinand romanii, in continuare vor avea castig minoritatile maghiare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.