Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. BMW rupt în bucăţi azi dimineaţa! Patru persoane au murit!

BMW rupt în bucăţi azi dimineaţa în urma unui accident petrecut la intrare în localitatea Dobroteşti, pe DN 65 A, în judeţul Teleorman. Patru persoane au murit pe loc.

“În urma impactului unui BMW Seria 5 cu un copac au rezultat 4 victime, bărbaţi, care au fost găsiţi decedaţi de către forţele de intervenţie. Doi dintre acestia se aflau proiectaţi în exteriorul maşinii, iar alţi doi, cei care se aflau pe locurile din faţă, erau încarceraţi”, precizează ISU Teleorman.

La interventie s-au deplasat două echipaje de la Punctul de lucru Dobroteşti, cu un SMURD şi o autospecială de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare, un echipaj medical al SAJ, care a declarat decesul celor patru bărbaţi şi două echipaje de la poliţie.

Cazul a fost preluat de poliţie pentru cercetări.

21 comentarii

  1. Bubu Răspunde

    Alta stire de importanta locala maxima!

  2. Hhhh Răspunde

    Din nou, din nou …bagati stiri care nu au treaba cu judetul nostru! Revino-ti, GIL!

  3. pe bune? Răspunde

    @Bubu. Ce te tot bagi in seama? Nu iti merge bine siteul tau? Pleaca si nu mai reveni daca nu-ti convinge si scrie ce vrei la tine!

    • Bubu Răspunde

      @pe bune Prietene, esti cu pluta rau de tot! Nu stiu cu cine ma confunzi si despre ce site bati campii cu gratie! Eu mi-am exprimat doar dezacordul de a tot publica informatii de la alte judete legate de evenimente cu care nu are Satu Mare nici o treaba! Sa-si schimbe numele in Portal Romania sau altceva! “Portal SM” nu se mai justifica!

    • Bogu Răspunde

      Ai cautat pe google maps localitatea?

  4. x-ulescu Răspunde

    Ar trebui retrase toate bmw -urile ..si inlocuita piesa esentiala care e defecta …soferu….

  5. gheorghe Răspunde

    https://www.stiripesurse.ro/accident-violent-in-teleorman-patru-persoane-au-murit-pe-loc-ma-ina-rupta-in-doua-in-urma-impactu_1320347.html

    O fi vorba de acelasi accident,este doar o coincidenta,sau chear ISU Arad sa fi intervenit la accidentul din Teleorman!!!Este posibil ca in dorinta de a iesi cu ,,o stire calda” sa mai apara si astfel de inadvertente.
    Chear daca evenimentul nu este din Satu-Mare totusi este o stire sumbra care ar trebui sa dea de gandit celor care indiferent de trafic ,de conditiile cimaterice sau starea carosabilului, au o conduita sfidatoare in trafic.Se stie ca BMW-ul are propulsie (tractiune pe spare)si in conditii de carosabil umed,inghet..s.a ,,te fura”daca nu esti atent,daramite sa mai circuli cu viteza.Eu cred ca unii se lasa inselati de faptul ca au masini tari,crezand ca pot face ce vor ei in trafic.Multi dintre ei si pasagerii acestora ajung sa regrete(daca mai traiesc)ca au urcat in masina cu asa sofer.Vedem si in urbea noastra asfel de exemple,te intalnesti zilnic cu aventurieri….e bine sa-i lasi sa mearga….sa fii cat mai departe de ei,ca astfel vei putea sa ajungi sanatos acasa la familia care te asteapta!!!

  6. gheorghe Răspunde

    Cer scuze….vad ca s-a actualizat stirea si acum este corect…ISU Teleorman si nu ISU Arad cum era initial….scz…a aparut si filmarea.Vad ca avea numere de inmatriculare straine…..

  7. Satmarean Răspunde

    Amu mai urmează să pună știri din Africa aieștie de la Portalsm, că nu prea au ce , nu Cipes Bâtea???

  8. K Răspunde

    Nu inteleg de ce ii deranjeaza pe unii , introducerea unor stiri din alte localitati . Uneori , pentru a fi la curent cu ceea ce se intampla in tara , este important sa apara si in presa locala .

    • y Răspunde

      Cu ce spui sunt de acord dar de ce crezi că tocmai știrea asta merită să apară în presa locală, mai ales că-i hăpt din Deliorman? Și din păcate nici nu-i ceva nemaipomenit este din păcate la ordinea zilei.

      • Nha Răspunde

        Daca erau in masina cine ma gandesc eu . din Teleorman , era o stire minunata …

        • y Răspunde

          Nu vreau răul la nimeni mai ales pentru individul ăla. Nimeni nu scapă de pedeapsă, sub un fel sau altul vine rândul la fiecare. Cu cât mai târziu cu atât mai rău. Treaba lui. Am înțeles că în mașină erau patru muzicanți care veneau de la o petrecere. Ei, dacă îi prindea Teodoroviciu și plăteau taxele și impozitele pe care nu le plătesc, acuma trăiau. Dar atunci nu șirculau ka jmekeru cu beemweu.

          • matroz

            @y al nu stiu catelea:Chiar simti o placere sa te bagi in seama,nechemat,neautorizat,neinformat?M-am hotarat sa-mi vand bmw-ul doar sa nu mai carcotesti fara permis!Credeam ca esti de-al nostru,din zona…

        • x-ulescu Răspunde

          Puteau fi din sibiu ,mergeau sa faca treaba mare acasa ca in bucuresti se constipa

  9. Pop Ioan Răspunde

    Si “stimabilul” asta avea 80Km/h????

  10. y Răspunde

    @matroz, iar tu te bagi chemat, autorizat, informat. Dar ce știi tu despre cei 4 maneliști care au murit în accidentul de mașină venind de la Revelionul lăutarilor și eu nu? Du-te mă! Fă un bine și vinde-ți copârșeul acela second hand pe patru roți. Dar lasă-mă.

    • matroz Răspunde

      @y:credeam ca iarna te-a mai curatat de microbi!Dar tot in mlastina te scalzi!Jalnic ai ajuns!Sa ajungi sa te bucuri de moartea unor oameni ,pana la urma inseamna sa fii handicapat,cum de fapt te pezinti!Te las fiule,te las…Stii unde a intârcat mutu iapa?Acolo te las…

      • y Răspunde

        @matroz, tu suferi de lipsă totală de neuroni. De unde ai scos-o pe asta că m-aș bucura? Mă, tu ești chiar caz patologic. Sau iarăși nu ți-ai luat pastilele. Și mai și conduci un beemweu. Dă urgent apel la 112! Salvează-te!

        • matroz Răspunde

          @y:chestia cu patologicul ai furat-o de la mine!Mintea ta nu merge pana acolo!Handi spuneai ca esti?
          La revedere bade!Stii chestia cu indianul…?

          • y

            @matroz, să-ți fie rușine că îți bați joc de handicapul meu. Asta denotă nivelul tău minimal de inteligență. Nu te compar cu nici un animal pentru că nu vreu să jignesc regnul Animalia. Îți doresc să ai exact atâta sănătate cât am și eu și să te chinui zilnic cum mă chinui și eu. Să constați zilnic “eficiența” sistemului sanitar din județ.
            PS. Expresiile tale sunt exclusiv ale tale, brevetate la OSIM?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.