Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Cerșetorii din alte județe au împânzit Sătmarul. Primăria: Nu mai dați bani cerșetorilor!

Primăria și Poliția Locală fac un nou apel către sătmăreni pentru a nu da bani cerșetorilor, altfel îi încurajați să rămână în stradă! 90% dintre cerșetori nu au domiciliu în municipiul Satu Mare, ci în diverse comune din județ, ori chiar în județele învecinate.

Poliţiştii locali din Satu Mare au ridicat joi, două femei, din comunele Românaşi, respectiv Cuceu, din judeţul Sălaj, aflate la cerşit în municipiul Satu Mare.

Cele două femei cerșeau pe Drumul Careiului, în apropiere de mall-ul Shopping City Satu Mare, și erau însoțite de doi bebeluși, pe care îi foloseau pentru a sensibiliza trecătorii. Cele două femei au fost amendate fiecare cu câte 500 de lei, iar împreună cu cei doi copii au fost transportate în Gara de Sud din Satu Mare și urcate în tren.

În cazul minorilor, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sălaj.

 

16 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Dar primaria cu politia locala, politia si jandarmeria ce fac? Iarasi cetateanul de rand este responsabil.

  2. y Răspunde

    @Marius, de le dai amendă nu plătesc că oficial n-au din ce. Dacă le pui pe tren mâine sau peste o săptămână sunt înapoi. Sunt figuri cunoscute, le-am mai văzut în poze cu alte astfel de ocazii. De închis nici vorbă, pentru ce de fapt, plus au minorii ăia pe cap să vezi ce tărăboi pot face. Imediat se trezesc că au drepturi. Singura soluție este să nu le dăm bani. Dacă nu ar merita nu ar mai veni. Atât.

  3. Nimeni Răspunde

    De ce sa nu le dam bani? Eu le dau cate 5 bani si sa vedeti ce multumiti sunt de ei…problema e ca unii le dau lei.

  4. cineva Răspunde

    Subscriu la ce spune *Y ba mai mult va indemn pe toti cei care dati bani cersetorilor sa va uitati putin in jurul vostru , la vecini la colegi la rudenii … sigur este cineva mai putin norocos decat voi pe care_l puteti ajuta cat de putin ca nu se stie cand se intoarce roata . Apropo cele doua dragute din poza obisnuiesc sa mearga la crasma de pe Universului ( m 16 ) la un pahar de tarie , o tigara , o sueta la mobil ,numaratoare LEILOR si haide de la capat ,ca babe proaste sunt cate vrei ( uite ai noroc ,tocmai am primit pensia ,da sa iei de mancare la copil ) . Cum sa nu ………

  5. y Răspunde

    Revin doar cu atâta că în ajun de Anul Nou am asistat fără să vreau la o “împărțeală” în părculețul din Soarelui când două femei cerșetoare cu copii au dat banii strânși unui gagiu venit dinspre Ostrovului care imediat s-a dus la un bar cu păcănele. Nu le mai dați bani, nu-i ajutați deloc!

  6. Unu' Răspunde

    Ce nu înțeleg eu, este cum de nu se găsește o autoritate care să ia acei copii din calvarul zilnic și să-i plaseze în familii normale?!?
    Iar fufele ar trebui sterilizate urgent, până nu ne umplem de puradei cerșetori!

  7. satmareanul Răspunde

    Unu are dreptate. De ce nu se preiau acesti copii de catre institutiile in domeniu ? Ar avea si ei o viata normala apoi mamele poate asa ar merge la lucru !

    • Norick Răspunde

      Corect ! Numai cu expresia “mamele” nu sunt de acord . Nu merita sa le numesti mame…. 🙂

    • y Răspunde

      De ce trăiești tu cu impresia că aceste “mame” (de fapt nici nu e sigur că sunt copii lor) vor să lucreze?

  8. Norick Răspunde

    Vorbesti prostii y.
    Dar din momente ce esti prost, numai prostii poti sa vorbesti.
    Asta e. ??

  9. Paletă Răspunde

    Smechera aia din poza din parteea dreaptă se plaseaza tactic doar in fata punctelor de exchange unde mai inmoaie cate un client. I-am dat 50 de bani ca nu pleca de langa masină, mi-a răspuns ironic că o sa-i ajungă până la crăciun banii ăia. Mă intreb cum tin copiii aia in frig, oare le dă alcool ca sa doarma? Protectia cooilului, luati copii la jegurile astea care folosesc copiii in retele de cersetorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.