Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Furt pe faţă! Sătmăreni înşelaţi şi la noul Carrefour!

Sătmăreni înşelaţi şi la noul Carrefour din incinta noului mall Satu Mare Shopping City. Un sătmărean a postat pe facebook o fotografie din care se observă preţul de pe un produs şi cel de pe bonul de casă.

Concret, pe caserola de mici achiziţionată era trecut preţul de 11,20 lei, iar când a ajuns acasă şi a studiat bonul fiscal, sătmăreanul a avut surpriza să constate că de fapt a plătit 14 lei pe caserolă.

Cu siguranţă nu este nici primul înşelat, dar nici ultimul. Poate fi vorba de o simplă greşeală sau de un fapt bine pus la cale, având în vedere că aproape niciun client nu verifică acasă preţul tuturor produselor cumpărate.

Aşadar, mare atenţie la noul Carrefour!

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Nu e prima dovadă că se fură! Inspectorii fiscali ar trebui să se autosesizeze și să facă niște controale serioase!

    • Rodica Răspunde

      Care inspectori fiscali ? Stii ca nu intra oricine in control la multinationalele astea ? Ca au angajati …..batalioane de finantisti (specializati in ….ilegalitati legale ) , avocati , experti ? Cati inspectori anaf au fost sa verifice aceste ….super, hiper , extra market-uri ? Care este valoarea amenzilor aplicate si INCASATE de statul roman la toate ilegalitatile sesizate , de unul sau altul ? Dupa ce scrii procesul verbal (amenda) mai trebuie s-o si incasezi , dar pana acolo e cale lunga….juridica , din care statul roman pierde mai totdeauna ! Atata timp cat avem legislatia permisiva pentru unii , cat nu exista egalitate de drepturi …comerciale , intotdeauna fraierii vor plati , iar …..smecherii (era sa zic desteptii) vor beneficia ! Nu e nici primul , nici ultimul caz ; la un moment dat te plictisesti sa le mai numeri !

  2. ombre Răspunde

    pacat! si culmea ca in fiecare magazin se uita f frumos la tine cand stai si verifici daca e ok putin respect d-lor comercianti!!!

  3. mipudeco Răspunde

    În cazul acesta, dacă ții minte prețul de la raft, la casă verifici, plătești cât vor ei, apoi te trimit tot ei la INFORMAȚII și îți restituie diferența. Asta presupune ori sa iei produse puține ori sa ai memorie vizuala foarte buna. Si, de asemenea, vigilență maximă și noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.