Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

FOTO. Un an de la transplant! Mesajul emoționant al tinerei Anett pentru eroul Romeo Kulcsar

S-a împlinit un an de la miracolul făcut de Romeo Kulcsar, tășnădeanul care și-a donat o parte din ficat pentru a salva viața tinerei Anett Mărcuș. Astăzi, tânăra Anett zâmbește și îi mulțumește lui Dumnezeu, precum și îngerului ei păzitor, Romeo.

Acum, la un an de la miracol, Anett Mărcuș a ținut să își manifeste recunoștința. Tânăra a transmis un mesaj emoționant.

,,Ieri am facut un anișor de cand Dumnezeu a ales ca și călătoria mea pe acest pământ să nu se incheie așa repede și mi-a oferit o a doua șansă la viață, și pentru asta ii mulțumesc din tot sufletul.

Dar toatea astea n-ar fii fost posibile fără ingerul meu pazitor numit Kulcsar Romeo care a ales să daruiasca o parte din ficatul lui ca eu sa supravețuiesc, iți mulțumesc foarte mult Romeo pentru gestul frumos facut pentru mine și vei ramane toata viața in inima mea!

Nu in ultimul rand țin neaparat să mulțumesc și INGERILOR de la Fundeni pentru toate eforturile pe care le-au depus ca eu să fiu acum bine și sănătoasă, vă mulțumesc frumos la toată lumea!”

Miracolul s-a împlinit anul trecut, atunci când Romeo, venit acasă din Danemarca, s-a oferit să îi ofere o parte din ficat tineri Anett Mărcuș, de 24 de ani din Chereuşa, care era bolnavă.

„Anett a avut din păcate o ciroză hepatică autoimună, mai exact a moștenit o celulă moartă la ficat… Romeo fiind într-o vizită pe-acasă, din Danemarca(locul unde acesta era la muncă), a auzit de cazul Anettei și i-a sărit imediat în ajutor! Neștiind dacă grupele sanguine le potrivesc sau nu! PUR ȘI SIMPLU I-A SPUS CA ÎI DONEAZĂ EL! Și-au avut noroc!, relata, pe acea vreme, activistul tășnădean Cristi Irimuș.

Astfel, pe data de 17 ianuarie 2018, după o operație de 8 ore, la Spitalul Fundeni din București, Romeo i-a donat Anettei o bucățică din ficatul lui!

Un comentariu

  1. gheorghe Răspunde

    Mă bucur pentru tine Anett,sa fii sănătoasă și sa ai succes în viață.Nu mulți beneficiază de o a doua şansă.Se dovedește ca nu toți tinerii de azi sunt răi,neserioşi sau drogați cum spun unii.Niciodată nu e bine să generalizăm, avem şi tineri cu suflet mare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.