Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTOGALERIE. Pro TV pregătește un nou show muzical! Doi sătmăreni sunt jurați!

Postul de televiziune Pro TV pregătește un nou show muzical: Cântă acum cu mine. Doi sătmăreni, George Negrea și Lavinia Goste, sunt printre cei 100 de jurați ai emisiunii.

Cântă acum cu mine este un show care aduce la PRO TV bucuria de a cânta împreună, indiferent de pregătirea muzicală a celor care vor urca pe scenă. Gazda emisiunii, Cabral, și căpitanul celor 100, Loredana Groza, au intrat și ei în atmosfera caldă a primelor zile de filmare.

Printre cei 100 de jurați se numără Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă sau George Negrea.

Într-un decor spectaculos, interpreți din toată țara vor încerca să-i convingă pe cei 100 că pasiunea pentru muzică nu are bariere, nu se diferențiază în funcție de gen, vârstă sau ocupație. Cântă acum cu mine este despre bucuria de cânta împreună, indiferent dacă cel de pe scenă e amator sau profesionist.

”Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrați și dedicați, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal… până aici totul pare că se așază foarte bine. Suntem nerăbdători să intrăm în pâine și să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuși să arate că face cel mai tare și complet spectacol! Ne bucurăm de muzică și de reacțiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent și divers juriu din lume.”, spune Cabral, gazda show-ului Cântă acum cu mine.

Despre Cântă acum cu mine – de la Pro TV

Cântă acum cu mine (All together now) este un format TV internațional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

12 comentarii

  1. Sabou Răspunde

    Bravo Georgi . Uite cum isi fc imagine bulangiul de sef al tau cu munca ta.
    Succes mult

    • Savita Răspunde

      Sa…bou? Ce nume predestinat! Satmarenii mai cunosc – nu prea multi – un bou cu numele asta, care trecut prin liceu nu se stie cum, dar adunam informatii, si a facut facultatea si mai misterios. Ia, trebuie sa adunam alte informatii despre prostovanul ăsta, Asa, ca să știe toată lumea!

      • Sabau Răspunde

        Savita draga. Daca nu ai ajuns cetatean de onoare in catunul in care mai infectezi nu inseamna ca esti inteligenta. Ti-a dat roberta o pita griji de ea ca ramai cu taragotu lui pomohaci

      • La taragotu lui lese Răspunde

        Draga boule. Stiu cine esti miam dat seama repede. Sti unde ma doare. Dar mai si postezi pe facebook cu nume fals la postarile mele. Zice lumea ca esti si pe.. fil. Nu stiu cautam bou ce esti

  2. presa???? Răspunde

    sunt mai multi satmareni!!!! dar nu aveti voi de unde sa stiti! mai e si marian! amatori de ziaristi! va luati dupa presa ca intotdeauna!

  3. Pop din odoreu Răspunde

    Negrea merita unde a ajuns. Ticalosi de comentatori. Auzi grasuta, marian care?

  4. Sabau Răspunde

    Savita draga. Daca nu ai ajuns cetatean de onoare in catunul in care mai infectezi nu inseamna ca esti inteligenta. Ti-a dat roberta o pita griji de ea ca ramai cu taragotu lui pomohaci. Mai copile da frumos esti

  5. Ionica s Răspunde

    Felicitari celor implicati. Georgi tineo tot asa.

  6. Nichita Răspunde

    in textul de la pro nu apare numele lui negrea:) cei de la portal l-au adaugat 🙂

  7. Niko Răspunde

    Felicitari Lavinia. Pupici

  8. Marcel 28 cm Răspunde

    Imi place foarte mult ce scrieti, mi-am luat o punga mare de popcorn si am inceput sa citesc. Materialul frumos redactat, scuze, copiat am vrut sa spun, cu mici modificari inutile, dar daca partidul o cere, de ce nu.
    Am ajuns la rubrica comentarii care sunt de a dreptu superbe, nu am inteles mare lucru, dar am ras copios. Totusi sunt nedumerit, o are careva mai mare ‘decat’ a mea? din pacate nu pot posta poza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.