Ultima actualizare: azi, 14:52

 

Locale

Mani Gyenes, nevoit să abandoneze după o căzătură. “A trebuit să chem elicopterul”

Sătmăreanul Mani Gyenes a fost nevoi să abandoneze raliul Dakar în etapa a opta după o căzătură. El s-a lovit la braţul în care are o tijă şi nu a mai putut continua, fiind nevoit să cheme elicopterul.

“Am incercat imposibilul si eram deja foarte aproape sa fac sa devina realitate ce mi-am propus. Etapa 8 din Dakar 2019 nu a fost nicidecum cum mi-am dorit-o. A fost un start in care 80% din motociclisti am pornit dupa 10 masini si 5 camioane si a fost extrem de greu in urme si praf. Dupa wp 1 am cazut, s-a avariat sistemul de navigatie si impactul a fost dur pentru bratul drept in care am tija. Am incercat sa mai merg si dupa 10 km a trebuit sa ma opresc pt ca nu mai puteam tine mana pe ghidon. Am stat zeci de minute sa vad daca pot continua, insa in cele din urma a trebuit sa chem elicopterul. Voi reveni anul viitor in Dakar mult mai puternic si mai motivat!

Multumesc familiei, in special sotiei mele, care are rabdare cu mine si ma sustine in tot ceea ce fac”, a transmis Mani Gyenes, pe facebook.

 

2 comentarii

  1. unu Răspunde

    sincer participarea ta in viitor va fi compromis cu tija aia , nu stiu ce sa zic dar se stia ca nu vei putea continua si acea tija.

  2. avu Răspunde

    Ii inteleg hobby-ul dar atat. Felicitari pt o noua incercare. Poate e timpul sa stea sa vorbeasca cu el insusi si sa ia o decizie. Sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.