Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

O firmă din Satu Mare, între primele 100 din ţară ca cifră de afaceri!

O firmă fondată în Satu Mare a reușit performanța de a ajunge pe locul 91 la nivel național în topul societăților cu cea mai mare cifră de afaceri.

Distribuitorul de piese auto Autonet a reușit în 2018 să se ridice cu șase poziţii față de clasamentul de anul anterior, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă managerul de marketing al companiei, Ilonczai Tamas.

“Noi am reuşit anul trecut să creştem cu 8%, să ne menţinem poziţia de lider în România pe care o avem de 16 ani. Împreună cu colegii noştri din Elveţia suntem prezenţi în opt ţări europene, numărul colegilor noştri este în creştere, grupul de firme Autonet cu grupul de firme Swiss Automotive Group (SAG) suntem deja peste 4.000 de colegi care asigurăm mobilitate la nivel de Europa pentru aceste societăţi motorizate.  Realitatea este că noi am reuşit la nivel de companii  româneşti, în 2017 am avut poziţia 98, acum am reuşit să ajungem la poziţia 91 din punct de vedere turn over, adică cifră de afaceri, ceea ce este o veste bună pentru noi”, a declarat Ilonczai Tamas.

Autonet a reuşit performanţa de a deschide primul depozit robotizat din ţară, la Satu Mare.

“Am reuşit să deschidem primul depozit robotizat din România, practic nici în ţările vecine nu există deocamdată aşa ceva. Mergem înainte cu aceste dezvoltări, deschidem şi la Budapesta un astfel de depozit robotizat, va mai fi în România un astfel de punct cu sistem performant”, a mai spus acesta.

3 comentarii

 1. Caramida Ion Răspunde

  Bateti-va in piept cu caramida!!!

  “O alta caracteristica a fabricii din Ploiesti este mega depozitul inteligent, complet automatizat, High-Bay, primul de acest gen din Romania. Acest sistem preia paleti de la cele sase linii de productie prin intermediul benzilor transportoare si permite depozitarea si recuperarea stocurilor cu ajutorul a 11 macarale automatizate.” https://ro.coca-colahellenic.com/ro/impactul-local/fabricile-si-procesul-de-productie/despre-fabricile-noastre/

  Bineinteles ca la voi automatizat si robotizat nu sunt sinonime.

  • Dan Răspunde

   @ Caramida Ion
   Sunt convins ca se referea/compara cu alti distribuitori de piese auto nu cu alte industrii asa ca, comentariul tau nu isi are locul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.