Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Ovidiu Silaghi, șanse mari să ajungă europarlamentar

Fostul ministru al Transporturilor și președinte al ALDE Satu Mare, Ovidiu Silaghi, are mari șanse să ajungă din nou europarlamentar. Potrivit membrilor reprezentanților partidului, Silaghi va fi a treia persoană pe lista ALDE pentru Parlamentul European, iar calculele partidului arată că sunt șase ca formațiunea să obțină cele trei fotolii.

Deocamdată nu au fost desemnaţi candidaţi, acest lucru urmând să aibă loc cât de curând.

Potrivit reprezentanţilor ALDE Satu Mare, preşedintele Călin Popescu Tăriceanu l-ar susţine pe Ovidiu Silaghi având în vedere buna lor relaţie, dar şi faptul că Silaghi a scăpat de problemele pe care le-a avut cu DNA.

Tăriceanu a declarat că le susţine pe primele două poziţii pe Norica Nicolai şi Renate Weber.

El şi-ar dori ca ALDE să obţină 15% la europarlamentare şi şase mandate, însă reprezentanţii partidului susţin că un rezultat realist ar fi obţinerea a trei mandate de europarlamentar.

Amintim că după o urmărire penală de aproape 5 ani, DNA a închis dosarul de trafic de influență al lui Silaghi pe motiv că “fapta nu există”. El era acuzat că ar fi primit șpagă 200.000 de euro de la Nelu Iordache ca să nu îi rezilieze un contract cu Compania de autostrăzi.

 

4 comentarii

  1. Adrian Cozma Răspunde

    Un Gunoi!

  2. Johann Răspunde

    Cand Cruce scapam de asta ?

  3. Bubu Răspunde

    Iara asta, frate??!!! Da’ nu va mai satura Mnezo’ !

  4. gheorghe Răspunde

    Bubule,mnezo nu are nici o treaba cau asta.Sigur celalalt(scaraoski) isi baga coada in politica.Incornoratul este sef la politica,minciuna fiind apanajul politicienilor si este metoda care este ,,stilul de lucru”al incornoratului!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.