Ultima actualizare: azi, 13:27
Locale

Peste 30 de sătmăreni au murit în accidente în 2018

Peste 30 de sătmăreni au decedat în accidente rutiere în anul 2018, arată bilanțul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Nu mai puțin de 124 de accidente grave au avut loc pe parcursul anului trecut, cu 16 mai puține decât în 2017.

Cele 124 de accidente ce au avut loc anul trecut pe șoselele județului Satu Mare s-au soldat cu 32 de morți, cu 12 mai puțini decât în anul 2017 și 113 persoane rănite, cu 24 mai puține decât în 2017.

Potrivit Poliției Satu Mare cauzele principale ale accidentelor grave din județ sunt nerespectarea vitezei de deplasare și infrastructura rutieră.

Polițiștii sătmăreni au aplicat 34.489 de amenzi, în valoare de 84 de milioane de lei.

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    Ma mir ca numai atatia ! Conduita la volan si respectarea regulilor de circulatie si de bun simt lasa mult de dorit ! Vad foarte multi soferi in trafic chiar de pe mijloace de transport in comun care vorbesc la telefon , vreo 30% care nu folosesc luminile de intalnire nici macar acum iarna , in conditii de vizibilitate redusa , cu masini necuratate de zapada , etc … Niet cultura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Programul manifestărilor dedicate Zilei Unirii la Satu Mare

Manifestările dedicate Zilei Unirii, 24 Ianuarie, se vor desfășura începând cu orele 10.00, la bustul lui Alexandru I.Cuza de lângă...

Închide