Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Probleme pe aeroporturile din București. Cursele spre Satu Mare, afectate de condițiile meteo

Aeronavele au înregistrat întârzieri de până la 50 de minute la decolare, pe aeroporturile din Bucureşti, din cauza operaţiunilor de degivrare, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

“Pe aeronave s-a depus un strat serios de gheaţă, astfel că şi degivrarea acestora a fost mai anevoioasă, întârzierile ajungând, la unele decolări, până la 50 minute. S-a intervenit constant cu utilajele, astfel încât pistele, platformele, căile de rulare, dar şi căile de acces rutiere sunt curate şi au aderenţă bună”, precizează reprezentanţii CNAB.

4 comentarii

  1. y Răspunde

    Mergeți atunci cu kefereul. Dacă aveți noroc într-o săptămână ajungeți la București. De toată jena, dar parcă toate autoritățile au susținut sus și tare că sunt pregătiți de iarnă. Au uitat să menționeze că sperau la o iarnă ca în Sahara.

    • avut Răspunde

      ei, nici chiar asa. Intarzieri de 50 de minute sunt nesemnificative mai ales in cazuri din acestea. Eu aveam o alta intrebare: aeroporturile din Bucuresti? Mai functioneaza Baneasa?

  2. raudetot Răspunde

    Iarna aceasta la Satu Mare nu a fost dintre cele mai groaznice. Totusi si azi am vazut portiuni de trotuare sau strazi necuratate inca de la prima zapada. Gheață mare si periculoasa in fata CEC-ului de pe Dr. Carei sau pe strada perpendiculara, din apropiere, aceea care leaga Micro 15 de Dr Carei inainte de trecerea de pietoni. Treaba-i asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.