Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

S-a votat! Parcările de la Tei și Lebăda vor fi cu plată

Oficial! Se extind zonele din municipiul Satu Mare unde se va plăti pentru parcare. Astfel, se introduc noi parcări contra cost pe Drumul Careiului, respectiv pe bulevardul Lucian Blaga.

Concret, este vorba despre parcarea de la Lebăda (drumul Careiului) și parcarea din fața restaurantului Tei de pe bulevardul Lucian Blaga.

„Pentru extinderea ariei de aplicare a sistemului privind controlul, limitarea şi taxarea staţionărilor în municipiul Satu Mare, Anexa nr. 1 la Regulament se completează cu poziția 51. Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și poziția 52. Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda) și se introduc Anexa nr. 13- Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și Anexa nr. 14- Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda)”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Proiectul a fost votat astăzi în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Satu Mare.

23 comentarii

  1. y Răspunde

    Era vorba că se inființează alte parcări în zona centrală NU CĂ SE TRAG NIȘTE DUNGI ALBE PE DOMENIUL PUBLIC și gata!

  2. W Răspunde

    Și locuitorii din zona unde vor parca? Pe balcoane?

    • y Răspunde

      @W, corect.

    • Rodica Răspunde

      Da , dar vom plati si acolo taxa ! Propun ca toate starzile din oras sa fie dotate cu aparate de taxare (chiar si pietonala) ; daca stau vecinii de vorba intre ei , sa plateasca taxa domnule , ce naiba ! Pai , v-ati laudat ca vor fi infiintate parcari noi , dar , de fapt ati mintit – cum va e in obicei – numai ca noi nu uitam atat de repede ca voi si va reamintim ! Ne spuneti si noua unde se duc banii astfel colectati ? Sunteti de toata jena !

      • Pop Ioan Răspunde

        Ti se permite sa-ti cumperi tichet valabil pt zona B si poti parca linistit in toata zona.Sau se va defini (crea)”zona D “,zona care va cuprinde si zonele de agrement. Dar mai bine nu dau idei ca prostia este foarte contagioasa!!

  3. YY Răspunde

    Problema este deja rezolvata in centru.Locatarii din zona i-si cumpara fain-frumos tichet de parcare cu pret ceva mai scazut,dar nu cu mult,ca tichetul valabil in toata zona B,tichet valabil intr-o anumita raza din zona locuintei,pt care platesc si un impozit marit pt ca-si permit locuinta in zona A. In rest NO COMMENT.Traiasca Horica Anderco,care a introdus taxa de parcare…..

  4. Rodica Răspunde

    Scuze , corect – toate strazile !

  5. Jan Răspunde

    Desi nu se mentioneaza in articol, sint convins ca nici un consilier de la nici un partid nu a votat impotriva !
    Sa-i vedeti la alegeri, numai lapte si miere, cum va vor reprezenta ei interesele daca o sa-i votati !

  6. dica Răspunde

    Sa nu uitati sa puneti si aparatele de taxat care iti iau banii si nu iti dau tichet…sau daca iti dau e cu data si ora gresita

  7. X Răspunde

    Pai ce plm, bugetarii de la ITM sa nu isi faca abonament numai aia de la finante.

    Si in fata la liceul german trebuie cu taxa, 1 minut 10 euro.

  8. Anafist Răspunde

    Ce ma intereseaza de voi, muriti de ciuda.
    Cu salar de 5500 de lei in mana imi permit.
    In rest bafta voua , cei care lucrati la privat.
    Incercati sa va faceti bugetari, costa vreo 5-6 mii de euro, dar merita.

  9. cineva Răspunde

    In Satu Mare si mersul pe jos este foarte periculos : = vrei sa mergi pe langa Mondiala , nu se poate trotuarul este ocupat de masini = vrei sa mergi pe strada Balta Blonda ,n_ai decat : prin sant sau pe sosea trotuar nu este la toata casa pt. ca unii au facut gardul fix in buza santului , altii au lasat ceva trotuar dar au plantat flori sau au facut parapet la limita proprietatii ( bine ca nu scrie = pe aici nu se trece ) iar cu parcarile chiar avem mari probleme ,aproape la fel de mari ca si cu alesii nostrii care nu prea s_ au dovedit gospodari .Este adevarat ca noi am ales ,dar am avut din ce alege ? Eu zic ca nu .In fruntea prostimii trebuie sa sada oameni destepti , care stiu sa gospodareasca ficare leut in folosul tuturor . Se pare ca noi suntem batuti de soarta sa avem parte numai de TOLOMACI .

    • altu fara bmw Răspunde

      Ce vorbești? Doar îl avem pe Maskulik, specialistul în sensuri giratorii fără număr, fără număr.?

  10. Gabriel Les Răspunde

    Propunerea a aparținut consilierului PSD, Tavi Ardelean. Bravo Tavi!

  11. Mircea Dobra Răspunde

    Este o propunere buna. Noi locatarii parca în spatele blocului de la Tei, parcarea este ocupată toată ziua de angajații de la ITM si de cei de la băncile din zona.

    • altu fara bmw Răspunde

      Nu-i bai acum veti plati si voi. Ideea nu e ca se plateste de acum si acolo ci ca primaria tot extinde zona cu taxa dar nu se infiinteaza nici jumate loc de parcare in plus fata de ce era! Crezi ca bancile sau ITM -istii nu vor parca tot acolo! Bancile isi permit sa plateasca iar pe ITM cine are curajul sa amendeze? Cine iese in pierdere? Tot voi.

  12. Mae Răspunde

    Eu mam mutat în berindan parchez unde vreau mușchi mei merg la pescuit ha ha ha kereskeni… parcări… poliția locală ….bă pă ăștia toți ar trebui sa fie trimiși la matesolko !!!!

    • Norick Răspunde

      De unde te-ai mutat acolo ? Din Potău ?? 😛
      P.S. Rămâi acolo , până te anunțăm….:-) 😀

  13. Nha Răspunde

    Bine ca au loc de parcare masinile lui coica si cele ale autonet !

  14. Lili Răspunde

    În curțile oamenilor nu vă bate gândul să introduceți taxă pt. parcare??
    Ah ce v-ar mai plăcea dar din păcate nu puteți că sigur ați face așa ceva!
    Pe când o dare de seamă cu bugetul de la parcări??

  15. altu fara bmw Răspunde

    ADP este pe profit si profitul se investeste an de an in amenajare piata si alte cele dar nu la parcari! Se face dare de seama dar la primar si la Consiliu. Dar ce se aude de masina de ridicat beemweurile inchiriate parcate aiurea ale cocalarilor? Este februarie si masina este achizitionata cu chiu cu vai de un an jumate? Macar pe aia sa ii taxati care parcheaza in bataie de joc in centrul vechi cu avaria pornita. Ar fi un inceput, v-ati face utili. Eu zic sa faceti ceva cu ea pentru ca altfel intra la categoria achizitie inutila. Nu pot sa cred ca acele hartii si cursuri pot dura chiar atata!

  16. Ciprian Răspunde

    Pe platoul primăriei cand se pune taxa? Sa nu uitati sa-i chemați si pe aia de la administrare drumurilor sa mai pună si ei cate un indicator cu oprirea si staționarea interzisă acolo unde nu aveti voi…NENOROCITILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.