Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Sătmăreanul care a construit 1.200 de apartamente și mai construiește 1.000

Omul de afaceri sătmărean Dorin Bob face senzație în inima Transilvaniei. În vârstă de 47 de ani, sătmăreanul face business de peste două decenii, iar în ultimii ani a construit un adevărat imperiu în Cluj-Napoca. Cu peste 1.200 de apartamente construite în 10 ani de zile, Dorin Bob nu se oprește aici.

Sătmăreanul ocupă locul doi în topul celor mai puternici dezvoltatori imobiliari din Cluj și continuă să surprindă prin pasiunea și abilitatea pe care le afișează atunci vine vorba de o nouă afacere.

A pornit de la o fabrică de conserve

Afaceristul s-a remarcat pentru prima oară după ce a transformat o fabrică de conserve aflată în derivă într-un jucător important nu doar pe plan local, ci și național.

După această mișcare, Dorin Bob a demonstrat că este unul dintre cei mai pasionati si implicati investitori din piata imobiliara. Personaj complex, considerat dificil, Dorin Bob este de origine din Satu Mare si este inginer agronom ca profesie.

Face business de peste doua decenii, are 47 de ani si s-a remarcat, in primul rand, prin fabrica de conserve de legume si fructe Arovit, infiintata in 1942, care a renascut si a devenit, datorita lui Bob, unul dintre jucatorii foarte importanti pe plan national. Dorin Bob ar putea fi, pentru unii, noua vedeta a imobiliarelor din Cluj-Napoca.

Regele imobiliarelor din Cluj-Napoca

Cu banii facuti pe Arovit si speculand la maxim bonitatea sa financiara, Dorin Bob s-a implicat, incepand cu 2007, si in afaceri imobiliare, in ultimii 10 ani construind peste 1200 de apartamente, dupa unele surse 1700. O particularitate a acestui om de afaceri este faptul ca el nu se limiteaza doar la construirea de locuinte, ci se straduie sa construiasca ansambluri rezidentiale complexe, spatii comerciale si birouri, ca si plus valoare pentru edificiile sale. Ultimele doua investitii ale sale au beneficiat si de prezenta LIDL.

Potrivit surselor din piata, Dorin Bob are cele mai spectaculoase proiecte in constructie din Cluj-Napoca. In zona Billa Manastur, in zona Agromec Iulius Mall, pe Taietura Turcului sau pe Frunzisului, Dorin Bob este asteptat sa livreze in urmatorii doi ani cel putin 1000 de apartamente dedicate segmentului mainstream si de lux, lucru care il face, cu siguranta, alaturi de clujeanul Chimu Capusan, rege al imobiliarelor din Cluj-Napoca.

Încearcă să transforme imposibilul în posibil

In piata, Dorin Bob este considerat drept un om de afaceri extrem de abil, foarte intortocheat la minte, dar foarte serios. Considerat o vulpe in negocieri, Dorin Bob adora miscarile surpriza sau proiectele imposibile. Una dintre cele mai mari surprize ale acestui an a fost anuntul potrivit caruia Dorin Bob incearca preluarea totala si definitiva a complexului Tower, incercand sa repare falimentul omului de afaceri Mihai Chezan.

Sursa – ziardecluj.ro

 

5 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Sper că apartamentele sunt mai bune decât conservele AROVIT.

  2. cineva Răspunde

    Acu nu puteti fi carcotas la orice . Am consumat diverse conserve Arovit si sunt reusite cred ca totul depinde de gustul fiecaruia .

  3. PENICI LINA Răspunde

    Conservele arovit?Prima data am baut suc de dozator si dup-aia a aparut cola si prigatu’ !!Urmeaza sa apara si conservele…

  4. Johny b Răspunde

    Sunteti prost informati, proiectul din imagine o sa fie construit de un dezvoltator Belgian, nu de acest satmarean. Pana sa ajunga sa faca complex in zona prezentata de voi in imagine o sa mai dureze, zonele prezentate unde face el blocuri de voi sunt de mana a doua, in zone mai slabute ale Clujului…

  5. asociatie Răspunde

    ei ei reclame de doi bani……legat de persoanje sunt multe de discutat …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.