Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Șoferi inconștienți pe șoselele Sătmarului. Prinși beți și fără permis la volan

Un bărbat, de 34 de ani, a fost depistat de polițiștii negreșteni la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Concret, în dimineața zilei de 5 ianuarie, în jurul orei 00.10, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au oprit în trafic, pe raza localității Negrești Oaș un autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate.

În urma controlului efectuat polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere și de asemenea se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au depistat în această dimineață, luni, 7 ianuarie, în jurul orei 01.40, pe raza localității Tarna Mare, un bărbat, de 38 de ani, din județul Maramureș, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Totodată, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa – IPJ Satu Mare

11 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Trebuie schimbata legea : la cumul de infractiuni de genul conducere fara permis si consum xe alcool, faptuitorul trebuie arestat pe loc.
    Este un infractor care a comis fapta in mod deliberat, cu consecinte extrem de grave pentru altii.
    Ca moare faptuitorul, paguba-n ciuprci….!
    Dar cine sa schimbe kegea …?

    • Jan Răspunde

      erata: scuze pt. mincat de litere !

      • altu fara bmw Răspunde

        Jan, tot nu mi-ai răspuns când m-ai făcut prost fără motiv. Da, nici nu mă mir nu aveai ce să spui.
        Dar să-ți răspund la ce ai scris mai sus. Chestia cu alcoolul și condusul fără permis. Cei care fac așa ceva, și din păcate nu sunt puțini, nu fac deliberat. Pentru asta ar trebui să gândească iar ca să gândească ar trebui să aibă creier. Ori ei nu prea excelează la acest capitol. Dar trebuie făcut ceva, legea este mult prea permisivă. Nu este problema la poliția rutieră ci mai degrabă la aplicarea pedepselor. După 2-3 ani sunt iarăși liberi și se repetă isprava lor. Cum să nu prindă curaj?

  2. Jan Răspunde

    #altu fara bmw – iarta-ma dar nu-mi amintesc…
    Nu-mi sta in caracter …dar inseamna ca m-ai jignit cu ceva…!

    • altu fara bmw Răspunde

      Referitor la tirul care a tăiat așa numitul sens giratoriu de la Burdea. Am zis acolo ca pentru lățirea drumului spre Unio trebuie redirijată circulația pe Rosetti cât țin lucrările pe Goga pentru că nu se poate altfel. Iar lucrările vor ține minim 2-3 ani în cazul fel mai fericit. Trăim în Romănia, nu? Tu atunci mi-ai răspuns nu eu te-am jignit. Sau tu ești și și #Unu? Ce am spus nu este prostie, este crudul adevăr. Oricum faptul e consumat.

      • Norick Răspunde

        Stai linistit , la stirea respectiva careva o avut glume in program si a postat sub mai multe pseudonime (inclusiv cu al meu.. ;-)) Sa fie sanatos !
        Peace ! 🙂

  3. Jan Răspunde

    #altu fara bmw – prietene eu sint “Jan” nu “Unu”.
    Imi amintesc …dar eu nu am comentat atunci…

  4. cârcotaş Răspunde

    Legea o fac parlamentarii şi o fac după dorinţa lor.Dacă Ponta zicea public că îi place ,,s-o calce” te aştepţi la o înăsprire a regimului de viteză?Sau dacă beizadele de politicieni conduc beţi şi se comportă agresiv în trafic vrei să se întâmple ceva?

  5. Norick Răspunde

    Da, esti un prost.
    Asta e. ?

    • Norick Răspunde

      Salut fecioras , iar’ ai furat telefonul lu’ ma-ta impreuna cu nick-ul meu ?? Hai , ca amu nu ma supar , pentru ca o dat dovada de profesionalism legat de tehnicile si experientele orale.. . 🙂 Ce sa-ti spun , este talentata – nu stiu cum poate sa aiba un pui asa de nazdravana…. 🙂 🙂 :.-)

      P.S. Dar este sigur, ca hotia de la ea ai mostenit-o : mi-a ” furat ” o portie buna de proteina alba… :-))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.